Zvezdaši, kapiten ima važnu poruku za vas (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2019, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdaši, kapiten ima važnu poruku za vas (FOTO)

Crveno-beli su trenutno na pripremama u Austriji.

FK Crvena zvezda nastavila je sa akcijom promovisanja članstva, a na navijače crveno-belih apelovao je i novi kapiten Marko Marin.

- Zaista smatram da je članstvo važno. Ja sam se naravno učlanio u klub, a učlanio sam i svog sina. Još u Nemačkoj, po njihovom sistemu rada sam uvideo koliko je bitno da članstvo svakog kluba bude masovno, jako i dobro organizovano. Prema svim podacima Zvezda ide u tom pravcu, i zadovoljstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi je što sam i ja jedan od zvezdaša koji podržavaju i pomažu svoj klub. Sa članskom kartom imam i privilegiju da odlučujem o nekim pitanjima u okviru kluba i zato pozivam i vas da dođete i učlanite se - rekao je Marin za klupski sajt.

Članovi kluba imaju sledeće privilegije: Pravo da glasaju na klupskim izborima i da se kandiduju za člana Skupštine kluba, pravo kupovine sezonskih propusnica, pravo preče kupovine karata za međunarodne utakmice, besplatno članstvo za decu mlađu od 15 godina, popust od 20 odsto u Red Star šopovima, besplatnu posetu muzeja i pristup posebnim sekcijama zvanične mobilne aplikacije kluba.

Između ostalog, članovi će dobiti privilegiju da biraju raspored zvezdica na grbu Crvene zvezde od sledeće sezone.

- Video sam na Zvezdinoj aplikaciji koje su ponuđene opcije. Sve tri su dobre i zanimljive, ali, naravno, imam svog favorita i budite sigurni da ću da glasam. Ne želim ovim putem da ističem svoj izbor kako ne bih uticao na eventualni izbor, ali ću sasvim sigurno glasati jer sam se kao član registrovao u Zvezdinoj aplikaciji za mobilne telefone - rekao je Marin.

Svi zvezdaši koji se učlane u klub ili obnove članstvo će steći privilegiju da kroz glasanje u Zvezdinoj aplikaciji za mobilne telefone odluče kako će izgledati naš grb. Članovi kluba će birati jedno od tri ponuđena rešenja rasporeda zvezdica iznad grba, glasanje će trajati 28, 29. i 30. juna.

BONUS GALERIJA

Pogledajte i kako izgleda teniserka Dominika Cibulkova

ᴵᵀˢ ˢᵂᴵᴹᴱ ᵀᴵᴹᴱ 👻

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on Jul 15, 2018 at 4:04am PDT

Strong is beautifull 🖤 #tb to fun photoshoot day before asian swing,will post some results later 🤫

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on Sep 30, 2018 at 7:27am PDT

Positive vibes only ☀️

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on Jan 8, 2019 at 1:15am PST

#tb to our last day in paradise-when i finally found the right pose next to @barborafranekova 🤷🏼‍♀️🙈😝

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on Dec 1, 2018 at 11:11am PST

Thank you @finolhu_maldives it was a pleasure to do tennis clinic here with a guests 👏🏻💫☀️ #happydomi #happystripes #justhappy

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on Nov 14, 2018 at 12:49am PST

🌊💙

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on Nov 6, 2018 at 2:51am PST

My milkshake brings all the boys to the yard 💃🏼 photographed by @andrejkusalik

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on Oct 31, 2018 at 3:49am PDT

Going thrue our pictures from summer vacay and look what i found,finally fairly front angle 🤫 btw i love this sunglasses from @opticlabshop.slovakia

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on Aug 22, 2018 at 11:14am PDT

Just wanna make absolutly sure you get to see the back of this amazing dress ☝🏻🤷🏼‍♀️😆 Thank you @jakubpolanka and @privee.lounge team 🌟

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on Jul 28, 2018 at 10:31am PDT

French riviera vibes with @bitsandpiecestogo 👒

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on Jul 18, 2018 at 5:21am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.