Zvezda sigurna protiv Rada na Banjici

Izvor: Beta, 17.Mar.2019, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda sigurna protiv Rada na Banjici

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras u gostima Rad sa 3:0 u 27. kolu Super lige Srbije.Dvostruki strelac u trijumfu crveno-belih na Banjici bio je mladi napadač Deja Joveljić.Zvezda je povela u 20. minutu kada se Joveljić najbolje snašao u petercu domaćina i posle dosta odbijenih lopti uhvatio volej za 1:0.Crveno-beli nastavili su da pritiskaju rivala, imali su nekoliko dobrih prilika, ali rezultat se nije menja do poluvremena.Situacija se ipak promenila u drugom poluvremenu, a Joveljić je novi gol postigao u 53. minutu. On se ovaj put dobro ogradio od svog rivala, okrenu se i šutirao sa oko pet metara za 2:0.Konačan rezultat na Banjici postavljen je u 86. minutu. Lorenco Ebislio je jednom loptom preko odbrane Rada pronašao usamljenog El Fardu Bena koji je u situaciji "jedan na jedan" lako savladao Dušana Markovića.Zvezda je prva na tabeli Super lige Srbije sa 75 bodova, dok je Rad 14. sa 21.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda rutinski na Banjici, Joveljić dvostruki strelac (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 17.Mar.2019

U 27. kolu pobeda "crveno-belih" protiv Rada s 3:0...Bila je to stota utakmica Vladana Milojevića od kada je za prošlu sezonu preuzeo Zvezdu. Dao je 19-godišnjem Joveljiću priliku od početka, a daroviti napadač ju je iskoristio na najbolji mogući način. Postigao je prva dva gola, a ukupno pet...

Nastavak na Vesti-online.com...

PREOKRET U LUČANIMA: Voždovac poveo, Mladost pobedila

Izvor: Kurir, 17.Mar.2019

Fudbaleri Mladosti pobedili su večeras posle preokreta Voždovac u Lučanima sa 3:1 u 27. kolu Super lige Srbije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.