Poluvreme - Šampion vodi, Zvezdin biser u glavnoj ulozi (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Mar.2019, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme - Šampion vodi, Zvezdin biser u glavnoj ulozi (video)

Na vidiku nova Zvezdina pobeda...

Posle prvog poluvremena utakmice 27. kola Superlige Srbije, Crvena zvezda kao gost vodi na Banjici protiv Rada rezultatom 1:0.

Jedini gol u ovom delu igre postigao je mladi Zvezdin napadač Dejan Joveljić u 20. minutu meča, kada se najbolje snašao u gužvi pred golom Rada, a posle udarca Jovičića koji je odbio fudbaler Rada Miloš Tanović - 0:1.

Mogao je i Rad do vođstva u uvodnim minutima meča, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kada je Petrović opasno pripretio golu Borjana, a ostatak poluvremena protekao je u boljoj igri Zvezde, ali bez nekog velikog broja prilika za golove.

Uglavnom smo gledali mirnu utakmicu posle Joveljićevog pogotka.

--

Jovelja majstor! Gazi bre! #fkcz 🔴⚪💪

— nisam video (@velja091) March 17, 2019 -

Braaavo Jovelja, zmaju! #fkcz

— Incognito (@csi_nick1) March 17, 2019 -

Deeeeeeejjjjaaaaaan Jooooovvveeeeeljiiiiiić!!! #fkcz

— paśi_paS (@prosjak_zore) March 17, 2019
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Joveljićev "ringišpil" na Banjici

Izvor: Mondo, 17.Mar.2019

Mladi napadač Crvene zvezde, Dejan Joveljić, imao je sreće za vodeći gol protiv Rada, ali je zato kod drugog pokazao sjajnu tehniku. Bio je to njegov peti pogodak ove sezone u Superligi, a treći ovog proleća.

Nastavak na Mondo...

Zvezda ne staje, Joveljić ulepšao Miloju jubilej! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Mar.2019

Mladi napadač Crvene zvezde ponovo pokazao da u potpunosti zaslužuje minutažu u konkurenciji iskusnijih Pavkova i Boaćija...Preneli smo ranije danas, utakmica protiv Rada na Banjici u okviru 27. kola Superlige, za trenera Crvene zvezde Vladana Milojevića je jubilarna, stota, a njegovi igrači su...

Nastavak na Sportske.net...

Poluvreme - ''Pršti'' na ''San Siru'', Inter vodi, Milan još i dobro prošao! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Mar.2019

Gosti mnogo bliži pobedi, iako nemaju ubedljivu prednost posle prvog poluvremena...Aktuelni fudbalski vikend protiče u znaku milanskog derbija, a posle prvog poluvremena na ''San Siru'', Inter kao gost vodi protiv Milana sa 1:0...''Neroazuri'' su do vodećeg gola stigli već u trećem minutu meča,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.