Zvezda se u Evroligi bori protiv aždaja, Barsa ima najveći budžet

Izvor: RTS, 08.Nov.2019, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda se u Evroligi bori protiv "aždaja", Barsa ima najveći budžet

Košarkaški klub Barselona sa 41 milionom evra ima najveći budžet od svih klubova koji se takmiče u Evroligi, dok je beogradska Crvena zvezda sa 8,3 miliona evra na poslednjem mestu, objavio je francuski list Ekip.
Barselona je vrlo ambiciozno ušla u novu sezonu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Evrolige, klub je Svetislavu Pešiću omogućio najveći budžet u istoriji kluba kako bi se Blaugrana ponovo okitila titulom šampiona Evrope.

Moskovski CSKA, aktuelni šampion Evrope, nalazi se na drugoj poziciji sa budžetom od 40 miliona evropskih novčanica, a slede ga Real Madrid (40 miliona), Himki (33,3 miliona) i Olimpija iz Milana (31 miliona). 
Crveno-beli su jedini klub u Evroligi čiji je budžet manji od 10 miliona evra, a ispred tima sa Malog Kalemegdana su Alba (11 miliona), Asvel (11,4 miliona), Žalgiris (11,9 miliona)...
Turski Fenerbahče, koji predvodi srpski trener Željko Obradović, zauzima šestu poziciju sa budžetom od 30 miliona evra.
Sledi ruski Zenit (26.7 miliona), Efes (24 miliona), Makabi (24 miliona), Bajern (23 miliona), Baskonija i Olimpijakos (po 16 miliona), Valensija (15 miliona) i Panatinaikos (14 miliona).
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ekip: Barselona ima najveći budžet u Evroligi, Zvezda najmanji

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Nov.2019

Košarkaški klub Barselona sa 41 milionom evra ima najveći budžet od svih klubova koji se takmiče u Evroligi, dok je beogradska Crvena zvezda sa 8,3 miliona evra na posljednjem mjestu, objavio je francuski list Ekip.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.