Zvezda se pojačala u poslednjim minutima prelaznog roka! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 09.Feb.2013, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda se pojačala u poslednjim minutima prelaznog roka! (VIDEO)

Nije štoper već napadač! Iako se spekulisalo o dolasku defanzivca iz Brazila Tijaga Elena u Crvenu zvezdu je bukvalno u poslednjim minutima prelaznog roka stigao 25-godišnji napadač Abiola Dauda! Informacija da je sportski direktor Zvezde Zoran Stojadinović dogovorio transfer Nigerijca u tabor crveno-belih na pripremama u Beleku stigla je u...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Zvezda angažovala Nigerijca u „minut do 12“

Izvor: Sportal.rs, 09.Feb.2013

Konačno malo lepih vesti za Crvenu zvezdu. U bukvalno poslednjim trenucima prelazanog roka u Srbiji, crveno-beli tabor pojačao je nigerijski napadač Abiola Dauda (25) koji je prethodne četiri sezone branio boje švedskog Kalmara, potvrđeno je za SPORTAL.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.