Zvezda sa Tomaneom na Jang Bojs, a čeka se i pojačanje

Izvor: Mondo, 16.Avg.2019, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda sa Tomaneom na Jang Bojs, a čeka se i pojačanje

Spisak fudbalera koje su crveno-beli licencirali za poslednju rundu kvalifikacija za Ligu šampiona razlikuje se od onog za dvomeč protiv Kopenhagena.

Portugalski napadač Tomane spreman je da debituje za Crvenu zvezdu i na evropskoj sceni, nakon što je prošlog vikenda u meču Superlige protiv Mladosti iz Lučana upisao prvih tridesetak minuta u dresu prvaka Srbije.

Dvadesetšestogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Tomane, doveden iz Tondele, novo je ime na spisku igrača licenciranih za dvomeč protiv Jang Bojsa, čiji pobednik će igrati u grupnoj fazi Lige šampiona, a poraženi u Ligi Evrope.

U odnosu na duele trećeg kola kvalifikacija protiv Kopenhagena, "ispali" su Milan Jevtović i Milan Gajić.

Jedno mesto, koje može da bude popunjeno najkasnije u ponedeljak uveče, ostavljeno je za eventualno pojačanje na krilnoj poziciji, a prvi na listi želja je Argentinac Mateo Garsija.

Ako taj transfer ne bude realizovan na vreme, Jevtović će biti vraćen u konkurenciju za utakmice protiv Švajcaraca.

SPISAK

Golmani: Popović, Stanković, Borjan.

Odbrana: Degenek, Pankov, Babić, Žander, Milunović, Rodić, Stojković, Gobeljić.

Sredina: Vulić, Ivanić, Marin, Petrović, Simić, Jovančić, Ben, Kanjas.

Napad: Pavkov, Boaći, Tomane, Vukanović.

Podsećamo da će Nemanja Milunović i Dušan Jovančić zbog suspenzije propustiti prvu utakmicu u Bernu, koja je na programu u sredu od 21.00.

Milojević pamti reči učitelja: Hoću SEDMORICU spremnih

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tomane registrovan za meč sa Jang Bojsom, u Bernu bez Gajića i Jevtovića

Izvor: B92, 17.Avg.2019, 11:16

Portugalski napadač Tomane registrovan je za duele između fudbalera Crvene zvezde i Jangs Bojsa u plej-ofu za Ligu šampiona...Tomane će, nakon što se oporavio od povrede, pojačati konkurenciju u napadu Ričmondu Boaćiju u trenutku kada je povređen Milan Pavkov...U odnosu na mečeve sa Kopenhagenom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.