Izvor: MozzartSport.com, 04.Mar.2021, 14:06

Zvezda proslavila 76. rođendan: Dominacija fudbalskog kluba, Borjan najbolji sportista, Stanković najbolji trener

Priznanje i za džudistkinju Andreu Stojadinov

Zbog pandemije virusa korona nije bilo glamoruzno, ali je Crvena zvezda na tradicionalan način, prigodnom svečanošču u Medija Centru, proslavila 76. rođendan. Proglašeni su najbolji pojedinci i klubovi u okviru sportskog društva iz Ljutice Bogdana, a kao i prošlog marta ni ovog puta nije bilo mnogo dilema.

Fudbalski klub, učesnik eliminacione faze Liga Evrope i šampion Srbije, izdominirao je kada su u pitanju individualna >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i kolektivna priznanja.

Za najboljeg sportistu crveno-bele porodice proglašen je Milan Borjan. Kapiten fudbalskog tima bio je jedan od najzaslužnijih za odlične igre tima Dejana Stankovića i istorijski rezultat u Evropi, pošto je Crvena zvezda sa 11 osvojenih bodova postavila novi srpski rekord. Borjan je na 27 mečeva tokom prvog dela sezone, primio samo 15 golova i pokazao klasu. Dovoljno da drugi put uzastopno bude najbolji pojedinac sportskog društva.

Nagrada za najboljeg trenera otišla je u ruke Dejana Stankovića. Voditelj programa podsetio je da je u decembru 2019. godine Stanković došao u matični klub kao veliko ime, ali da od Crvene zvezda napravio tim o kome priča Evropa.

„Želim od srca da čestitam rođendan svim članovima sportskog društva. Istorija nas obavezuje da se i u budućnosti borimo za boje ovog kluba. Primam ovo priznanje, ali su najzaslužniji momci koje imam na raspolaganju. Bez njih ovog trofeja ne bi bilo. Takođe, i uprava kluba je imala poverenje u mene. Stali su čvrsto iza mojih odluka i kada nije išlo najbolje“, rekao je Dejan Stanković.

Logično je što je za najbolju sekciju proglašen fudbalski klub, dok je trofej namenjen najboljoj sportistkinji otišao u ruke džudistkinje Andree Stojadinov.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.