Zvezda povlači jedanaesticu u čast Dragana Džajića

Izvor: B92, 03.Dec.2022, 16:15

Zvezda povlači "jedanaesticu" u čast Dragana Džajića

Skupština fCrvene zvezde potvrdila je odluku Upravnog odbora o povlačenju dresa sa brojem 11 po završetku tekuće sezone, u čast Dragana Džajića.

"Nema reči kojima bih mogao da zahvalim na velikom priznanju kao što je povlačenje dresa sa brojem 11. Kada provedete 60 godina u Crvenoj zvezdi i potom dobijete priznanje, onda zaista morate da budete srećni i zadovoljni", rekao je Džajić na vanrednoj sednici Skupštine Crvene zvezde, prenosi klub.

Dres sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << brojem 11 je treći koji su crveno-beli povukli iz upotrebe posle broja 12, posvećen navijačima Crvene zvezde, i broja 26, koji je povučen nakon smrti Gorana Gogića.



"Kada je reč o Crvenoj zvezdi, nastaviću da do kraja života pokušavam da dam mali, bilo kakav doprinos za razvoj i uspešnost kluba u budućnosti. Hvala svim ljudima koji su dali inicijativu da se dres sa brojem 11 povuče, kao i onima koji su doneli tu odluku. Veliko zadovoljstvo ste mi učinili"
, naveo je Džajić.

Ovo znači da će Osman Bukari biti poslednji fudbaler Crvene zvezde koji će nositi dres sa brojem 11, s obzirom da će od leta zadužiti novi broj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zvezda povlači dres sa brojem 11 u čast Dragana Džajića

Izvor: Danas, 03.Dec.2022

Skupština fudbalskog kluba Crvena zvezda potvrdila je danas odluku Upravnog odbora o povlačenju dresa sa brojem 11 po završetku tekuće sezone, u čast Dragana Džajića.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.