Izvor: MozzartSport.com, 23.Jan.2021, 16:53

Zvezda poslala levog beka u Novi Pazar

Mladi Blagojević prelazi iz Grafičara u superligaško društvo

Posle šest meseci u Grafičaru, Uroš Blagojević seli se u Superligu Srbije.

Levi bek Crvene zvezde rođen 2002. godine igraće na pozajmici u Novom Pazaru do kraja sezone, saznaje Mozzart Sport.

Mladi fudbaler koji će 21. marta napuniti 19 godina odigrao je 10 mečeva u prvoligaškom društvu i sada će kroz utakmice najjačeg ranga probati da se nametne za poziv Dejana Stankovića. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Iskusio je već kako je na treninzima prvog tima Zvezde, pošto je dobio poziv u drugom delu prošle sezone zajedno sa još nekoliko igrača iz omladinskog tima, mada se sa Ilijom Babićem neočekivano brzo vratio među vršnjake, dok su Andrija Radulović i golman Andrija Katić ostali da treniraju s prvotimcima.

Blagojević je bio jedan od najboljih igrača Zvezdinog tima u poslednjem ciklusu Lige šampiona za mlade, zbog čega je kasnije i usledio Stankovićev poziv. On je drugi fudbaler kog su crveno-beli ove sezone ustupili Novom Pazaru, pošto je u prvom delu plavo-beli dres nosio Luka Marković, koji je u međuvremenu prešao u Mačvu.

Obojica će na proleće imati zadatak da pomognu svojim privremenim klubovima da izbore opstanak u superligaškom društvu. Novi Pazar je prvi iznad crte, sa tri boda više od Napretka, dok je Mačva pretposlednja sa 14 bodova iz 19 utakmica.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.