Uroš Blagojević (©MN Press)
Uroš Blagojević (©MN Press)

Zvezda poslala levog beka u Novi Pazar

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.01.21. | 15:45

Mladi Blagojević prelazi iz Grafičara u superligaško društvo

Posle šest meseci u Grafičaru, Uroš Blagojević seli se u Superligu Srbije.

Levi bek Crvene zvezde rođen 2002. godine igraće na pozajmici u Novom Pazaru do kraja sezone, saznaje Mozzart Sport.

Izabrane vesti

Mladi fudbaler koji će 21. marta napuniti 19 godina odigrao je 10 mečeva u prvoligaškom društvu i sada će kroz utakmice najjačeg ranga probati da se nametne za poziv Dejana Stankovića. Iskusio je već kako je na treninzima prvog tima Zvezde, pošto je dobio poziv u drugom delu prošle sezone zajedno sa još nekoliko igrača iz omladinskog tima, mada se sa Ilijom Babićem neočekivano brzo vratio među vršnjake, dok su Andrija Radulović i golman Andrija Katić ostali da treniraju s prvotimcima.

Blagojević je bio jedan od najboljih igrača Zvezdinog tima u poslednjem ciklusu Lige šampiona za mlade, zbog čega je kasnije i usledio Stankovićev poziv. On je drugi fudbaler kog su crveno-beli ove sezone ustupili Novom Pazaru, pošto je u prvom delu plavo-beli dres nosio Luka Marković, koji je u međuvremenu prešao u Mačvu.

Obojica će na proleće imati zadatak da pomognu svojim privremenim klubovima da izbore opstanak u superligaškom društvu. Novi Pazar je prvi iznad crte, sa tri boda više od Napretka, dok je Mačva pretposlednja sa 14 bodova iz 19 utakmica.



tagovi

Uroš BlagojevićFK Novi PazarFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara