Zvezda poslala i stranca u Zemun! Ni to nije sve...

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2019, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda poslala i stranca u Zemun! Ni to nije sve...

Zahvaljujući Zvezdi, Zemunci sve jači...

Znate već da u Crvenoj zvezdi intenzivno rade na smanjivanju igračkog kadra, s obzirom da ekipu Vladana Milojevića na proleće očekuje znatno manji broj mečeva u odnosu na evrtopsku jesen.

Iz svega toga, bar za sada, najviše profitiraju u Zemunu, koji su ove zime dobili čak trojicu igrača sa ''Marakane'', a izgleda da će se taj trend nastaviti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Podsetimo, na pozajmicu u Zemun su prethodno otišli Dejan Vidić, koji je u tekućem prelaznom roku došao iz Zlatibora u Zvezdu, a crveno-beli su ga odmah prosledili u Gornju Varoš, kao i mladi Ivan Ilić, a uz saglasnost Mančester sitija.

Najnovija informacija na tu temu stiže danas, objavio ju je ''Sportski žurnal'', koji prenosi da će na pozajmicu u Zemun i jedan od Zvezdinih stranaca, brazilski desni bek, pomalo zaboravljeni Ze Markos koji je još uvek član šampiona Srbije i ugovorom je vezan do juna 2021.

Dvadesetjednogodišnji fudbaler je na ''Marakanu'' stigao u leto 2017, ali nije uspeo da se nametne, pa je prethodno bio na pozajmici u Radu. U dresu ''Građevinara'' je ove sezone odigrao samo jednu utakmicu u Kupu, a u prošloj je upisao još sedam nastupa, skromno za igrača koji bi da zaigra u Zvezdi.

Međutim, izgleda da ni tu neće biti kraj spiska igrača koji će se ove zime preseliti iz Zvezde u Zemun. Četvrti na tom spisku trebvalo bi da bude mladi ofanzivni vezista Veljko Nikolić koji je jesenas bio u Grafuičaru, a trenutno je sa ekipom Crvene zvezde na pripremama na Kipru.

Po povratku sa Pafosa, i ovaj transfer bi treebalo da bude realizovan.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda je prošle zime dovela ključnog igrača u pohodu na Ligu šampiona, ko bi to sada mogao da bude?

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2019

Mogu li se porediti ta dva prelazna roka?..Prošle godine u ovo vreme, Crvena zvezda se pripremala za svoje evropsko proleće u Ligi Evrope i dvomeč sa CSKA, posle odlične jeseni pod vođstvom trenera Vladana Milojevića...Kao i ove zime, crveno-beli su u Superligi imali veliku presdnost u odnosu na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.