Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Sep.2018, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda pobedom počela ABA ligu

Košarkaši Crvene zvezde pobedom su počeli sezonu u ABA ligi, pošto su večeras u Beogradu pobedili Cibonu sa 78:68 (21:20, 21:15, 17:21, 19:12)

Šampion Srbije imao je dosta problema u prvoj četvrtini, koja je donela uglavnom bolju igru Cibone, crveno-bele održavao u ritmu je održavao Faje sa devet poena od prvih 17 postignutih, da bi potom serijom 17:0 Zvezde stigli do preokreta i vodjstva od 31:20. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<

Zvezda je u jednom trenutku imala 13 poena prednosti, ali je Cibona u trećoj četvrti stigla do preokreta. Regland je potom povukao svoj tim ka pobedi i novom serijom praktično rešio pitanje pobednika.

Najefikasniji u ekipi Zvezde bio je Džo Regland sa 22 poena, dok je Muhamed Faje ubacio 12, a povratnik Majk Cirbes 11.

U Ciboni se istakao Marko Ljubičić sa 17 poena, dok je Marin Rozič dodao 13.

Utakmicu hali "Aleksandar Nikolić" gledao je najbolji srpski teniser Novak Djoković sa sinom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.