Zvezda startovala pobedom, Regland vodio crveno-bele

Izvor: N1 televizija, 28.Sep.2018, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda startovala pobedom, Regland vodio crveno-bele

Košarkaši Crvene zvezde pobedom su otvorili takmičenje u ABA ligi. Tim Milana Tomića slavio je protiv Cibone rezultatom 78:68 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Crveno-bele je do prvog trijumfa u regionalnom takmičenju predvodio Džo regland sa 22 poena. Pratili su ga Mohamed Faje sa 12 i Maik Cirbes sa 11 poena.

Među "Cibosima" su se istakli srpski košarkaš Marko Ljubičić sa 17 poena, a dvocifren >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je bio i Marin Rozić sa 13 poena.

U prvoj deonici u beogradskom hramu košarke viđena je potpuno ujednačena borba. Smenjivalo se minimalno vođstvo na obe strane, a razliku su pravili Mohamed Faje sa jedne i Ljubičić sa druge strane.

Zvezda je posle deset minuta imala pola koša prednosti, kada je Majkl Odžo u završnici prvog perioda bio precizan sa linije penala.

Drugu četvrtinu Zvezda je otvorila furioznom serijom i vrlo brzo stigla do dvocifrene prednosti, kada je izgledalo da će ekipa sa Malog Kalemegdana prelomiti duel u svoju korist i lako stići do prvog trijumfa.

Ipak, gosti iz Zagreba se nisu predavali, uhvatili su rezultatski priključak u trećoj deonici i ozbiljno pripretili crveno-belima.

U ključnim trenucima u poslednjem delu igre istakli su se Faje i Džo Regland, kao i Maik Cirbes koji su odveli Zvezdu na +10 pet minuta do kraja susreta.

Do kraja meča šampion Srbije nije imao većih problema i mirno je priveo duel kraju.

Crvenu zvezdu sada očekuje prvi duel u Evrokupu, u utorak protiv Ulma, a prenos meča iz dvorane "Aleksandar Nikolić" moći ćete da pratite na Sport klubu 1, od 19 časova.

Beogradski tim će nakon toga na megdan ekipi Budućnosti, u podgoričkoj "Morači".

Cibona u narednom kolu ABA lige dočekuje ekipu Igokee.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdini tviteraši oduševljeni "stenčinom", smatraju da je igra na 30%

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2018

Ovo je mišljenje navijača Crvene zvezde mts nakon utakmice protiv Cibone...Dobro je igrala večeras Crvena zvezda, ali samo na periode, imali su igrači Milana Tomića dosta oscilacija, ali su na kraju slavili pobedu od 78:68...Uigravanjem tima će ovo izgledati dosta bolje, a moramo napomenuti i da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.