Zvezda otišla u Minhen, Rodić ostao u Beogradu zbog povrede

Izvor: RTS, 17.Sep.2019, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda otišla u Minhen, Rodić ostao u Beogradu zbog povrede

Fudbaleri Crvene zvezde, bez povređenog Milana Rodića i suspendovanog Mendeša Tomanea, otputovali su danas za Minhen na utakmicu sa Bajernom na startu Lige šampiona. Utakmica Bajerna i Crvene zvezde igra se u sredu od 21 sat na Alijanc areni, uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (samo za teritoriju Srbije), >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Milan Rodić se nije našao među 21. putnikom za Nemačku jer se povredio protiv Inđije (2:1) proteklog vikenda, dok Tomanea nema zbog crvenog kartona u plej-ofu protiv Jang Bojsa.

Na spisku su se našli: Milan Borjan, Zoran Popović, Aleksandar Stanković, Marko Gobeljić, Santana Žander, Nemanja Milunović, Miloš Degenek, Radovan Pankov, Srđan Babić, Dušan Jovančić, Hose Alberto Kanjas, Miloš Vulić, Njegoš Petrović, Mirko Ivanić, Veljko Simić, Mateo Garsija, Radživ Van La Para, Aleksa Vukanović, Marko Marin, Milan Pavkov i Ričmond Boaći.
Utakmica između Bajerna i Crvene zvezde igra se u sredu od 21 sat na Alijanc areni, uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a, strim je na RTS Planeti (samo za teritoriju Srbije), a tok meča i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako je Zvezda dočekana u Minhenu? Jedna ''zvezdica'' nedostaje, ali niko mu nije zamerio... (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Sep.2019

Zvezdina ekspedicija doputovala je u Minhen...Na ''Alijanc Areni'' u Minhenu srpski šampion će sutra od 21 čas odigrati meč prvog kola Lige šampiona protiv domaćeg Bajerna, a večeras će na istom mestu ekipa Vladana Milojevića obaviti i trening...Preneli smo ranije danas, šef struke Crvene zvezde...

Nastavak na Sportske.net...

Crvena zvezda, povratak u Minhen

Izvor: RTS, 17.Sep.2019

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 21.00 gostuju na "Alijanc areni" kod ekipe Bajerna iz Minhena u okviru meča prvog kola Grupe B Lige šampiona. Direktan prenos je na Prvom programu RTS-a, strim na RTS Planeti (samo za posetioce iz Srbije), Radio Beograd 1, tok meča pratite na našem portalu. ...

Nastavak na RTS...

Dobri, stari poznanici

Izvor: B92, 18.Sep.2019, 09:48

Fudbaleri Crvene zvezde od 21 sat sastaju se sa minhenskim Bajernom u prvom kolu Lige šampiona...Aktuelni šampion Srbije u utorak je odradio trening na "Alijanc areni" i spreman dočekuje meč sa favorizovanim protivnikom...Dve ekipe imaju dosta toga zajedničkog u prošlosti, a zvezdaši se najrađe...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.