Zvezda bez povređenog Rodića otputovala u Minhen

Izvor: B92, 17.Sep.2019, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda bez povređenog Rodića otputovala u Minhen

Fudbalski klub Crvena zvezda neće moći protiv Bajerna da računa na levog beka Milana Rodića, koji zbog povrede nije otputovao u Minhen.

Rodića bi u na mestu levog beka trebalo da zameni brazilski fudbaler Žander.

Portugalski napadač Tomane nije otputovao u Minhen jer je suspendovan zbog crvenog kartona u revanšu baraža sa Jang Bojsom.

Trener Vladan Milojević je u Nemačku poveo 21 fudbalera, među kojima je i Marko Gobeljić. Gobeljić >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je imao problema sa povredom. Konkurisaće za sastav, ali je njegov nastup na početku Lige šampiona neizvestan.

Na spisku putnika su Milan Borjan, Zoran Popović, Aleksandar Stanković, Marko Gobeljić, Žander, Nemanja Milunović, Miloš Degenek, Radovan Pankov, Srđan Babić, Dušan Jovančič, Hoze Kanjas, Miloš Vulić, Njegoš Petrović, Mirko Ivanić, Veljko Simić, Mateo Garsija, Radživ Van La Para, Aleksa Vukanović, Marko Marin, Milan Pavkov i Ričmond Boaći.

Utakmica Bajern - Crvena zvezda u prvom kolu Grupe B Lige šampiona igraće se sutra od 21.00 na stadionu Alijanc arena u Minhenu.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Milan Beko,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda otišla u Minhen, Rodić ostao u Beogradu zbog povrede

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Sep.2019

Fudbaleri Crvene zvezde, bez povređenog Milana Rodića i suspendovanog Mendeša Tomanea, otputovali su danas za Minhen na utakmicu sa Bajernom na startu Lige šampiona...Rodić se nije našao među 21. putnikom za Nemačku jer se povredio protiv Inđije (2:1) proteklog vikenda, dok Tomanea nema zbog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

ZVEZDA OTPUTOVALA U MINHEN; Degenek: Očekivanja u Ligi šampiona veća nego prošle sezone

Izvor: Večernje novosti, 17.Sep.2019

Portugalski napadač Tomane nije otputovao u Minhen jer je suspendovan zbog crvenog kartona u revanšu baraža sa Jang Bojsom Fudbalski klub Crvena zvezda neće moći protiv Bajerna da računa na levog Milana Rodića, koji zbog povrede nije danas otputovao u Minhen.Rodića bi u...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.