Zvezda naciljala slovenačku gol-mašinu, na Marakanu stiže besplatno? (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2020, 09:25

Zvezda naciljala slovenačku gol-mašinu, na Marakanu stiže besplatno? (video)

Nedavno je ostao bez angažmana.

Juče se pronela vest da je Crvena zvezda zainteresovana za fudbalera Lacija, ali sudeći po natpisima iz Slovenije, "crveno-beli" traže pojačanje i u napadu.

Kako prenosi Nogomanija, na meti Zvezde je reprezentativac Slovenije Tim Matavž.

Doskorašnji napadač Vitesea je trenutno bez kluba, a u holandskom klubu je u sezoni za nama postigao 13 golova na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 27 utakmica

Slovenci prenose da "Zvezda može da mu ponudi dobar ugovor koji bi bio jači nego u mnogim drugim ligama", ali to neće biti nimalo lak zadatak budući da su i neki bogatiji klubovi zainteresovani za Matavža.

Sa druge strane, "crveno-beli" će sasvim sigurno morati da se oslobode najmanje jednog od trojice napadača u ovom trenutku. Najbliži odlasku jesu Ričmond Boaći i Milan Pavkov.

Matavž je počeo karijeru u Gorici, potom igrao za Groningen, Emen, PSV, Augsburg, Đenovu, Nirnberg i Vitese, a do sada je u klupskoj karijeri odigrao 407 utakmica i postigao 156 pogodaka.

U nacionalnom timu je 11 puta tresao protivničke mreže na 38 nastupa.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.