Zvezda na vrhu

Izvor: RTS, 22.Feb.2014, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda na vrhu

Crvena zvezda savladala ekipu Javora sa 2:1 pred 25.000 duša na Marakani i preskočila Partizan na prvom mestu na tabeli Superlige. Dauda i Pečnik strelci za Zvezdu, Zlatković za Javor. Crveno-beli odlični u prvom delu, u nastavku Javor mogao i do izjednačenja.

Fudbaleri Crvene zvezde preuzeli su večeras prvo mesto na tabeli Superlige Srbije, pošto su na svom terenu u meču 16. kola savladali ivanjički >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Javor sa 2:1.

Izabranici Slaviše Stojanovića tako su na najbolji mogući način iskoristili kiks Partizana, koji je ranije danas odigrao bez golova u Novom Pazaru.

Večerašnja utakmica odigrana je pred oko 25.000 gledalaca na stadionu u Ljutice Bogdana, a za crveno-bele su na ovom meču debitovali Savo Pavićević, Ljubo Nenadić i Dejan Kelhar.

Prvu takmičarsku utakmicu posle šest meseci pauze zbog povrede odigrao je i Darko Lazović.

Crveno-beli su do, ispostaviće se, kapitalne prednosti došli golovima u prvom poluvremenu, dok je nastavak pripao gostima.

Zvezda je povela u 32. minutu golom Abiole Daude, na asistenciju Nenadića. Prednost domaćina, posle greške golmana Javora Đorđa Lazovića, povećao je Nejc Pečnik u 44. minutu.

Javor je u 68. minutu smanjio zaostatak zahvaljujući snalažljivom Nemanji Zlatkoviću, a samo dva minuta kasnije golman Zvezde Boban Bajković sprečio je izjednačenje.

Rezultati i strelci:

Novi Pazar - Partizan 0:0

Voždovac - OFK Beograd 1:0 (Obradović 9.)

Donji Srem - Vojvodina 1:1 (Damnjanović penal 14. - Stojanović 71.)

Spartak - Sloboda (odloženo)

Čukarički - Rad 2:0 (Todorović 36, Mirosavljević 90+4)

Napredak - Jagodina 2:1 (Bajić 45+1, Ndija 75 - Živanović 32)

Crvena zvezda - Javor 2:1 (Dauda 32, Pečnik 44 - Zlatković 68)

U nedelju je od 13.30 na programu utakmica između kragujevačkog i niškog Radničkog.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda - Javor 2:1! (kraj)

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2014

Fudbaleri Crvene zvezde preuzeli su vođstvo na superligaškoj tabeli, posle pobede u 16. kolu Superlige nad ekipom ivanjičkog Javora.

Nastavak na Sportske.net...

Zvezda uz dosta sreće ponovo prva

Izvor: Politika, 22.Feb.2014

Na uvertiri prolećnog dela šampionata, pred blizu 25.000 gledalaca: Crvena zvezda – Javor Matis 2:1 (2:0). – Odlična igra Javora u drugom poluvremenu, Zvezda slaba i bezidejna..Zvezda se nakon sinoćnje pobede nad Javorom 2:1 (2:0) ponovo vratila na čelo prvoligaške tabele. Domaćin se u dobrom...

Nastavak na Politika...

Zvezda lider Superlige!

Izvor: Dzungla.org, 22.Feb.2014

FUDBALERI Zvezde iskoristili su prvu šansu da prestignu Partizan i dođu na poziciju na kojoj žele da budu i krajem maja, kad se spusti zavesa na superligašku scenu. Pred više od 20.000 navijača na „Marakani“, crveno-beli su savladali Javor, ali i pokazali dva potpuno različita lica....

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.