Zvezda na korak do velikog pojačanja  Rivers zatražio da napusti Ređo

Izvor: B92, 09.Feb.2019, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda na korak do velikog pojačanja " Rivers zatražio da napusti Ređo

Američki košarkaš Kej Si Rivers zatražio je da napusti Ređo Emiliju, rekao je direktor italijanskog kluba.

Novinar Sportanda Emilija Karčija preneo je ovu vest i na Tviteru napisao da Rivers pregovara sa Crvenom zvezdom.

Nekadašnji student univerziteta Klemson odigrao je u subotu veče možda i poslednju utakmicu u dresu Ređo Emilije, a završio ju je sa čak 30 poena.

Rivers ima veoma bogatu istoriju, nastupao je za renomirane timove kao što su Lokomotiva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kubanj, Himki, Real Madrid, Bajern Minhen i Panatinaikos.

Tridesetjednogodišnji košarkaš pokriva pozicije dva i tri, odnosno beka šutira i niskog krila.

Crvena zvezda od starta sezone nije promenila niti jednog košarkaša, međutim kako su se konkurenti pojačali morala je i ona da odgovori. Narednih dana transfer bi trebalo da se realizuje i da Rivers pomogni šampionu Srbije u borbi za trofeje.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rivers tražio da ide, čeka se ozvaničenje saradnje sa Zvezdom

Izvor: MozzartSport.com, 10.Feb.2019, 09:08

Sportando je najavio da je Crvena zvezda zainteresovana za Kej Si Riversa, a sada je i sportski direktor Ređo Emilije Filipo Baroci potvrdio da je Rivers na izlaznim vratima. Tačnije, da je sam košarkaš tražio da ide. "Mogu da kažem da su neki igrači tražili da idu i da postoje pregovori. Znaćemo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.