Rivers tražio da ide, čeka se ozvaničenje saradnje sa Zvezdom

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.02.19. | 08:06

Čeka ga ugovor do kraja sezone

Sportando je najavio da je Crvena zvezda zainteresovana za Kej Si Riversa, a sada je i sportski direktor Ređo Emilije Filipo Baroci potvrdio da je Rivers na izlaznim vratima.

Tačnije, da je sam košarkaš tražio da ide.
"Mogu da kažem da su neki igrači tražili da idu i da postoje pregovori. Znaćemo više narednih dana", rekao je Baroci za italijanske medije.

Izabrane vesti

Amerikanac ima šansu da napusti Ređo Emiliju od juče pa sve do 28. februara ako dobije neku ponudu od evroligaša, ali ona je stigla iz Crvene zvezde (Evrokup) i sada se pregovara. U pojedinim italijanskim medijima se pominje da postoji i izlazna klauzula koju će Zvezda platiti. 

Ako ovaj posao već nije gotov, onda je vrlo blizu i samo se čeka da sve postane i zvanično.

Postoji šansa da se sve bude gotovo već danas i da Rivers bude veliko pojačanje crveno-belih za kraj sezone i odlučujuće bitke za trofeje. Videćemo hoće li Zvezda računati na njega eventualno na Kupu Radivoja Koraća u Nišu i zbog naravno neuigranosti, ali i zbog ograničenja stranaca. Podsetimo, Majkl Odžo čeka srpske papire.

Kako čujemo, Rivers će potpisati do kraja sezone, a ekipi bi se priključio početkom predstojeće sedmice.

Radi se o igraču koji može da igra na poziciji tri na dva. U karijeri je nastupao za timove kao što su Panatinaikos i Real Madrid tako da je to dovoljan dokaz njegovog kvaliteta. Rivers ima 31 godinu, a bio je i šampion Evrolige 2015. godine. Dva puta je bio šampion Španije, dva puta je osvjao Kup Kralja, a isti broj puta je bio i šampion Grčke.

Jasno je od kakve bi pomoći bio ekipi Milana Tomića.

FOTO: MN Press


tagovi

Kej Si Rivers

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara