Zvezda lako do četvrtfinala Kupa

Izvor: Vesti-online.com, 21.Nov.2018, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda lako do četvrtfinala Kupa

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su ekipu TSC iz Bačke Topole sa 4:1 (1:0), i plasirali se u četvrtfinale Kupa Srbije.

Crvena zvezda - TSC 4:1 (1:0)

Golove za crveno-bele postigli su: Simić u 39. i 71. minutu, Stojiljković u 50. i Joveljić iz jedanaesterca u 95. minutu, a Rašid Sumaila je postigao autogol u 52. minutu.

Crvena zvezda:

Popović - Gobeljić, Babić, Sumaila, Hajdin - Jovičić, Krstičić - Kafu (Srnić 60), Marin >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << (Milijaš 84), Simić - Stojiljković (Joveljić 76) Trener: Vladan Milojević

TSC: Jorgić - Bečelić, Skopljak (Branković 79), Lalić, Varga - Plavšić, Finković - Denković (Milićević 66), Milisavljević (Silađi 75), Bastajić - Damjanović Trener: Zoltan Sab

Gosti su oszavili dobar utisak na stadionu "Rajko Mitić" , nisu uspeli da iznenade domaćina ali su igrali hrabro od prvog do poslednjeg minuta.

Najbolji igrač ovog meča bio je dvostruki strelac za crveno-bele Veljko Simić, ali je pre prvog gola srpskog šampiona TSC drastično oštećen.

Ognjen Damnjanović je u 17. minutu presekao povratnu loptu Marka Gobeljića i izašao 1 na 1 sa golmanom, ali je pomoćni sudija podigao zastavicu i signalizirao nepostojeći ofsajd, pa je propala prilika da tim iz Bačke Topole dođe do iznenađujućeg vođstva.

Ekipa Vladana Milojevića je krenula ofanzivnije, povela preko Simića, a onda prednost udvostručila preko Nikole Stojiljkovića. Ali, samo minut kasnije Sumaila je autogolom vratio neizvesnost, pre nego što je Simić drugim golom otklonio sumnje oko pobednika.

Konačan rezultat postavio je mladi Dejan Joveljić sa bele tačke u poslednjem minutu susreta.

"Crveno-beli" su se ovim trijumfom pridružili niškom Radničkom, Partizanu, Spartaku, Vojvodini, Napretku, Mladosti i Radniku iz Sudrulice koji su već obezbedili mesto među najboljih osam u Kupu Srbije.

Četvrtfinale je 13. marta, polufinalni dvomeči su 17. aprila i 15. maja, a finale 30. maja u Nišu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Zvezda preko drugoligaša do četvrtfinala Kupa Srbije

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Nov.2018

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije pobjedom nad ekipom TSC iz Bačke Topole – 4:1 (1:0).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.