KUP SRBIJE: Zvezda SLAVI Simića! Šampion se MUČIO, ali ide u ČETVRTFINALE Kupa Srbije! (VIDEO+FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2018, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUP SRBIJE: Zvezda SLAVI Simića! Šampion se MUČIO, ali ide u ČETVRTFINALE Kupa Srbije! (VIDEO+FOTO)

Vezista crveno-belih sa dva gola odveo svoj tim među osam najboljih.

Fudbaleri Crvene zvezde plasirasli su se u četvrtfinale Kupa Srbije, pobedom nad TSC-om (4:1). Junak trijumfa bio je dvostruki strelac Veljko Simić, dok je mrežu gostiju posle dužeg vremena zatresao i Nikola Stojiljković.

Odolevao je prvoligaš iz Bačke Topole prvih pola sata, preko Ognjana Damnjanovića bio i u prilici da povede, kada je dosuđen ofsajd, iako je loptu unazad vratio igrač domaćih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Marko Gobeljić.

BEZ OSAM PRVOTIMACA: Milojević mešao karte za Kup duel protv TSC-a, igra i Kafu! (SASTAVI)

PAVKOMANIJA SE NASTAVLJA: Zvezdin heroj obradovao najmlađe navijače (FOTO)

Tek u 14. minutu Milojevićev tim stvorio je prvu priliku, Stojiljkovićev pokušaj glavom udario je u stativu i otišao pored gola.

Sastav Crvene zvezde za današnji meč Kupa Srbije je: Popović, Gobeljić, Sumaila, Babić, Hajdin, Jovičić, Krstičić, Marin, Kafu, Simić, Stojiljković.

Rezerve su: Supić, Meleg, Jevtović, Srnić, Joveljić, Milijaš, Ben.

🔴⚪#fkcz

— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) November 21, 2018

PRPA BATO: Hrvati se plaše Srbije! Kockasti nikako ne bi želeli BALKANSKU grupa u žrebu za Euro (FOTO)

Do kraja poluvremena, šanse su imali Jovičić (u 19. i 23. minutu), da bi i Veljko Simić nekoliko trenutaka kasnije mogao da savlada golmana Topolčana.

Što nije uspeo tada, vezisti crveno-belih pošlo je za nogom u 38. minutu, posle asistencije Marka Marina, pa je Simić i iz blizine doneo vođstvo srpskom šampionu.

Imala je Zvezda u finišu poluvremena šansu da duplira prednost, ali je pokušaj Marina odbranio golman TSC-a Jorgić.

Početkom drugog dela, prvu šansu nije iskoristio Stoiljković, ali drugu jeste u 50. minutu. Posle asistencije strelca vodećeg gola Simića, napadač crveno-belih odlično je odreagovao i pogodio mrežu za 2:0.

Samo 120 sekundi kasnije, Topolčani su vratili neizvesnost u utakmicu. Loše je u odbrani Zvezde intervenisao Sumaila i prevario nemoćnog Popovića.

Kolosalnu priliku za Zvezdu propustio je Simić u 56. minutu, ubacio se iz drugog plana i imao "zicer", ali se u završnici obrukao i loše šutirao.

Iskupio se Veljko Simić za promašeni "zicer" u 71. minutu, pošto je sjajno odreagovao glavom sa penaltika, posle centaršuta Marka Goblejića. Odlično je ispratio njegov ubačaj i efektno postigao treći pogodak za crveno-bele, a svoj drugi na ovom meču, otklonivši sve dileme oko moguće senzacije na Marakani.

Mogao je TSC do drugog gola u finišu, preko rezerviste Silađija. Izblokirao ga je Gobeljić i lopta je završila u korneru. U narednom napadu Silađi je ponovo šutirao, iz drugog puta mnogo bolje, ali je Popović sigurno intervenisao.

Tačku na Zvezdin trijumf stavio je Joveljić sa bele tačke, nad kojim je i načinjen jedanaesterac u poslednjim sekundama utakmice.

CRVENA ZVEZDA - TSC (BAČKA TOPOLA) 4:1

STRELAC: Simić u 39. 71. Stojiljković 50. Joveljić 90+1 - Sumaila autogol 52.

STADION: "Rajko Mitić".

SUDIJA: Lazar Tripković.

ŽUTI KARTON: Hajdin (Crvena zvezda)

CRVENA ZVEZDA: Popović, Gobeljić, Babić, Sumaila, Hajdin, Jovičić, Krstičić, Kafu (60. Srnić), Marin (84. Milijaš), Simić, Stojiljković (76. Joveljić).

TSC: Jorgić, Bečelić, Skopljak (79. Branković), Lalić, Varga, Plavšić, Finković, Denković (66. Milićević), Milisavljević (75. Silađi), Bastajić, Damnjanović.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Igrao se Marko Marin, Simić rešetao, Sumaila potpisao ispisnicu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 21.Nov.2018

Crvena zvezda će u prolećnoj sezoni igrati na dva fronta, za onaj treći tek treba da se „pobije“ u sudarima sa Napolijem i PSŽ-om. Do četvrtinala Kupa Srbije tim Vladana Milojevića se plasirao pobedom nad prvoligašom iz Bačke Topole, TSK- om – 4:1. Maloborjne navijače crveno-belih na najvećem...

Nastavak na MozzartSport.com...

ZVEZDA U ČETVRTFINALU KUPA SRBIJE: Crveno-beli savladali hrabre goste iz Bačke Topole

Izvor: Večernje novosti, 21.Nov.2018

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu TSC iz Bačke Topole rezultatom 4:1 (1:0) i tako se plasirali u četvrtfinale Kupa Srbije Crvena zvezda je očekivano, u kombinovanom sastavu, savladala bez većih problema TSC iz Bačke Topole na putu do četvrtfinala Kupa Srbije – 4:1...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.