Zvezda je izgubila meč ali dobila novog Bobija?! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2016, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda je izgubila meč ali dobila "novog Bobija"?! (video)

Izabranici Dejana Radonjića nesrećno su poraženi u prepunoj dvorani "Aleksandar Nikolić", ali navijači će imati i razloga za zadovoljstvo nakon ovog susreta.

Poraz koji boli, ali mora da se ide dalje. Zvezda je vodila tokom čitavog meča, na kraju su platili ceh slabog izvođenja penala, a sve je moglo da bude drugačije da je kapiten pogodio OVAJ šut pred kraj susreta.

Išli su "crveno-beli" i do 16 razlike, a predvodio ih je bivši centar Golden Stejta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Panatinaikosa Ognjen Kuzmić.

Osporavana je uprava Zvezde zbog angažovanja talentovanog centra, smatarli su mnogi da on nema kvalitet za najviše domete, ali ih Kuzmić uporno demantuje. U ABA ligi je više nego solidan, kako u defanzivi tako i u ofanzivi, a protiv Darušafake je još jednom pokazao kakav ofanzivni potencijal se krije u njemu.

Upsao je 16 poena uz jedan promašaj iz igre, devet skokova, tri blokade i dve asistencije.

Podsetio je svojim zakucavanjima Kuzmić na nekadašnjeg centra Crvene zvezde mts i svojevremeno najefikasnijeg igrača grupne faze Evrolige Bobana Marjanovića, što posebno može da raduje "Delije".





Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.