Zvezda ima prvo zimsko pojačanje! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Dec.2017, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda ima prvo zimsko pojačanje! (video)

Prva dilema otklonjena, ovaj momak biće na raspolaganju treneru Milojeviću od prvog dana zimskih priprema.

Crvena zvezda je samo par dana posle okončanja uspešne jesenje polusezone pojačala konkurenciju u napadačkim redovima.

Naime, na Marakanu se vraća Milan Pavkov iz Radničkog iz Niša, što je u izjavi za ''Sportski žurnal'' potvrdio generalni direktor kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Zvezdan Terzić.

Pavkov se takođe može pohvaliti sjajnom polusezonom u dresu superligaša sa ''Čaira'', postigao je čak 16 prvenstvenih golova i nalazi se u samom vrhu Liste strelaca, odmah iza Pešića sa 17 i ispred Boaćija sa 15 golova.

''Trener Milojević računa na njega, obaveza mu je da se pojavi na prozivci 9. januara'', poručio je Terzić i naglasio da se mora respektovati njegov golgeterski učinak ove jeseni.

Podsetimo, Pavkov je u Zvezdu stigao prošle zime za 300.000 evra, upravo iz Radničkog, ali nije uspeo da se izbori za minutažu, pa je letos vraćen na ''Čair'' kao pozajmljen igrač.

To se pokazalo kao pravi potez, pa je ovaj momak koji će u februaru napuniti 24 godne ponovo skrenuo pažnju na sebe i tokom zime imaće novu priliku da se izbori za svoje mesto u Zvezdi.

Ipak, konkurencija će ponovo biti ''paklena'', Aleksandar Pešić sigurno ostaje, sjajni omladinac Dejan Joveljić čeka svoju šansu, a ostaje da sačekamo rasplet oko Boaćija za koga ima nekoliko ozbiljnih ponuda. Ipak, ako on ode iz Zvezde ove zime, najverovatnije će se angažovati i Ben iz Olimpijakosa, pa će Pavkov morati mnogo da se potrudi kako ne bi opet imao samo epizodnu ulogu.

U prilogu su njegovi najnoviji golovi za Radnički, u poslednjem kolu jesenjeg dela sezone, protiv Radnika u Surdulici.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.