Zvezda i Delije u humanoj akciji, slede spektakli na Marakani!

Izvor: Sportske.net, 01.Jun.2020, 16:21

Zvezda i ''Delije'' u humanoj akciji, slede spektakli na ''Marakani''!

Fudbaleri Crvene zvezde će predstojećeg vikenda, posle skoro tri meseca pauze, igrati na stadionu "Rajko Mitić" i to pred navijačima, uz poštovanje propisa Vlade Srbije.

"Meč sa Radnikom iz Surdulice biće odigran uz prisustvo publike, ali uvažavajući sve mere i propise, kako bi se sprečilo širenje korona virusa.







U skladu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odlukom o poštovanju razmaka od jednog mesta između gledalaca, polovina kapaciteta našeg stadiona biće puštena u prodaju, što znači 24.500 karata", navodi se u današnjem saopštenju Zvezde.

Humanitarna akcija, koju je Crvena zvezda pokrenula pre pandemije i koja je bila planirana za meč protiv Napretka, da prihod od prodaje ulaznica, koje će i sada koštati 75 dinara za sve tribine, ide Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj i manastiru Cerenska reka na Kosovu i Metohiji, biće sprovedena sada.

Sve ulaznice koje su kupljene za meč protiv Napretka (ukupno 2.920), važiće i za susret sa Radnikom, dodaje se u saopštenju.

Crvena zvezda je apelovala publiku da poštuje sve mere i propise Vlade Srbije.

-

-

"Proslava 31. titule, kao i 75. rođendana kluba će biti u poslednjem kolu na meču protiv Proletera, kada se nadamo da će biti dozvoljeno da Marakana bude punija od onog što nas očekuje u meču protiv Radnika", navodi se u saopštenju Zvezde.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.