Izvor: RTS, 26.Apr.2021, 20:02

Zvezda dominantna u Zadru, u plej-of ABA lige ide sa prve pozicije

Košarkaši Crvene zvezde obezbedili su prvu startnu poziciju pred plej-of ABA lige, pošto su u meču poslednjeg kola ubedljivo slavili u Zadru - 90:70.
Zvezda je došla u Zadar po pobedu koja znači mnogo, a do nje je došla na izuzetno ubedljiv način.

Već posle prve deonice, koju su crveno-beli rešili u svoju korist 36:18, bilo je jasno da se ekipi Dejana Radonjića smeši 23. pobeda u takmičenju.
Zvezda je do kraja meča održavala >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ubedljivu prednost, pa će ligaški deo takmičenja završiti na prvom mestu na tabeli, što znači i prednost domaćeg terena pred plej-of.
Dobrić, Volden i Lojd postigli su po 16 poena za crveno-bele, dok je u timu Zadra najbolji bio Karter sa 13.

Zvezda je uspela da veže tri pobede na gostovanjima u poslednja tri kola i prva dođe do cilja u ligaškom delu regionalne lige. 
Svi učesnici plej-ofa biće poznati u utorak, kada se igraju mečevi Cedevita Olimpija - Mega Sokerbet i Igokea - Mornar.
Ranije danas, Partizan je ubedljivo savladao ekipu Splita, koja će se kroz baraž boriti za ostanak u elitnoj jadranskoj ligi.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda ubjedljivom pobjedom do prvog mjesta u ABA ligi

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Apr.2021

Košarkaši Crvene zvezde završili su regularni dio ABA lige na prvom mjestu, pošto su večeras u gostima u posljednjem kolu pobijedili Zadar sa 90:70 (36:18, 18:17, 14:16, 22:19).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.