Zvezda dobija reprezentativno pojačanje: Simonović se dogovorio sa crveno-belima!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Sep.2015, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda dobija reprezentativno pojačanje: Simonović se dogovorio sa crveno-belima!

On je prošle sezone nastupao za Po Ortez, a sa ekipom Dejana Radonjića trebalo bi da potpiše kratkoročni ugovor

Nova lasta stiže na Mali Kalemegdan. Marko Simonović ponovo će nositi dres Crvene zvezde. Kako saznajemo, igrač koji je prošle sezone nastupao za Po Ortez trebalo bi da potpiše kratkoročni ugovor. Nezvanično, Simonović se dogovorio sa čelnicima kluba, ali se samo još čeka >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zvanična potvrda ovog transfera. Ugovor će biti potpisan na najviše dva meseca. Simonović će najverovatnije moći da igra već u četvrtak protiv Mega Leksa.

To je potvrdio i Dejan Radonjić:

"Napravili smo kratkoročan ugovor sa Simonovićem, pošto nas čeka mnogo teških utakmica u prvih pet kola. Doveli smo Simonovića zato što je igrač koji je bio u klubu, koji može najbrže da se adaptira na sistem", pojasnio je trener crveno-belih.

Do sada, u Beograd su stigli i Sofoklis Skorcanitis, Gal Mekel, Rajan Tompson i Stefan Nastić.

Mlada nada ostaje na Malom Kalemegdanu: Gudurić produžio ugovor sa Crvenom zvezdom

Simonović je nastupao za reprezentaciju Srbije na proteklom Evropskom prvenstvu, a bio je i član reprezentacije koja je prošle godine osvojila srebro na Svetskom šampionatu.

Srpski reprezentativac je tokom karijere igrao i za Lavove, Ergonom, Ostende, Hemofarm, Budućnost i Albu. Dok je nastupao za Zvezdu, bio je kapiten tog tima.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.