Mlada nada ostaje na Malom Kalemegdanu: Gudurić produžio ugovor sa Crvenom zvezdom

Izvor: MozzartSport.com, 30.Sep.2015, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mlada nada ostaje na Malom Kalemegdanu: Gudurić produžio ugovor sa Crvenom zvezdom

Mladi košarkaš ostaje crveno-beli, tvrdi njegov menadžer Miodrag Ražnatović

Košarkaš Crvene zvezde Marko Gudurić potpisao je dugogodišnji ugovor sa crveno-belima, povrdio je njegov menadžer Miodrag Ražnatović na svom Tviter profilu.

Ražnatović nije precizirao na koliko dugu saradnju se obavezao 20-godišnji šuter, koji se nedavno priključio ekipi Dejana Radonjića iz FMP Železnika.

Gudurić >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je prošle sezone u domaćem takmičnju prosečno beležio 14,4 poena, 4,9 skokova i 2,9 asistencija. Sa juniorskom reprezentacijom Srbije letos je osvojio prvenstvo Evrope u Italiji, gde je proglašen za najboljeg igrača turnira.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Zvezda dobija reprezentativno pojačanje: Simonović se dogovorio sa crveno-belima!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Sep.2015

On je prošle sezone nastupao za Po Ortez, a sa ekipom Dejana Radonjića trebalo bi da potpiše kratkoročni ugovor..Nova lasta stiže na Mali Kalemegdan. Marko Simonović ponovo će nositi dres Crvene zvezde. Kako saznajemo, igrač koji je prošle sezone nastupao za Po Ortez trebalo bi da potpiše kratkoročni...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.