Zvezda demolirala Cedevitu u Pioniru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Feb.2016, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda "demolirala" Cedevitu u Pioniru

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u Beogradu zagrebačku Cedevitu sa 94:74 (26:12, 17:20, 19:24, 32:18), u utakmici sedmog kola Grupe E u Top 16 fazi Evrolige i ostvarili četvrtu pobedu.

Zvezdu je do pobede predvodio Kvinsi Miler sa 22 poena, Vasilije Micić postigao je 14 uz devet asistencija, Marko Gudurić 13, a Maik Cirbes 10 poena.

U ekipi Cedevite najefikasniji je bio Džejkob Pulen sa 20 poena, Džejms Vajt postigao je 18 poena uz sedam >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << skokova, a Miro Bilan 17 poena.

Zvezda sada ima četiri pobede i tri poraza, a Cedevita je posle trećeg uzastopnog poraza pretposlednja sa dve pobede i pet poraza.

U osmom kolu 26. februara Zvezda će igrati na svom terenu protiv Efesa, a Cedevita dan ranije na gostovanju protiv Lokomotive Kubanj.

Đoković bodri Zvezdu protiv Cedevite

Najbolji teniser sveta Novak Đoković uživo je večeras bodrio košarkaše Crvene zvezde na utakmici Evrolige protiv Cedevite.

Đoković je u društvu mlađeg brata Đorđa stigao u dvoranu "Pionir" 15 minuta pre početka meča i dobio ovacije više od 7.000 gledalaca.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jadranski duel u Evroligi, Zvezda dočekuje Cedevitu

Izvor: RTS, 11.Feb.2016

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju zagrebačku Cedevitu u utakmici sedmog kola Grupe E Top 16 faze Evrolige. . .Košarkaši Crvene zvezde od 20 časova igraju meč 7. kola TOP 16 faze Evrolige protiv starog poznanika iz regionalnog...

Nastavak na RTS...

VRATIO SE: Zvezda ga kaznila, a on trenira punom parom (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 11.Feb.2016

Delije ga žele što dalje od stadiona “Rajko Mitić”, a on izgleda želi da se vrati u prvi tim.. . Bar se to može zaključiti iz snimaka koje je na svom Instagram profilu okačio kondicioni trener Crvene zvezde, Mihajlo Bata Radulović. Na njima je Džouš Parker koji vredno trenira kao da će...

Nastavak na HotSport.rs...

Radonjić: Važna pobeda u Evroligi

Izvor: RTS, 12.Feb.2016, 00:14

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegova ekipa ostvarila važnu pobedu protiv Cedevite u Evroligi i da je taj trijumf važan i zbog Jadranske lige, pošto će se te dve ekipe najverovatnije sastati u polufinalu regionalnog takmičenja. Micić: Uz ovakvu publiku možemo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.