Zvezda čuva prednost, bez golova u Lučanima

Izvor: Sportske.net, 15.Maj.2019, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda čuva prednost, bez golova u Lučanima

Nema golova u Lučanima posle prvih 45 minuta igre. Domaćin preti "iz vazduha", Zvezda sa distance.

Treća četvrtina dvomeča polufinala Kupa Srbije između Mladosti i Crvene zvezde završena je bez pogodaka.

Crvena zvezda je zadržala prednost iz prve utakmice (4:1), a domaćinu ostaje da žali što posle prvih 45 minuta igre u Lučanima nije stigao makar do jednog gola, premda je i gost imao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dobre šanse posle udaraca sa distance.

Gosti su svoje najbolje prilike imali na startu i u završnici prvog poluvremena posle udaraca Marka Marina i Branka Jovičića sa distance. U sva tri navrata istakao se golman Dragan Rosić.

Domaćin je, sa druge strane, pravio velike probleme crveno-belima prodorima po bokovima, pa je posle tih prodora viđeno nekoliko centaršuteva koji su doveli Mladost u poziciju da ugrozi Borjana.

Milan Bojović je u tri navrata šutirao glavom ka golu Crvene zvezde, a odličnu priliku imao je i Petar Bojić koji je loptu poslao van okvira gola iz jako dobre pozicije.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milojević: "Borjan junak, ne sviđa mi se ovo"

Izvor: Sportske.net, 15.Maj.2019

Trener Crvene zvezde pohvalio je golmane Borjana i Rosića i istakao da je Mladost danas bila bolji rival...Nezadovoljstvo stratega Crvene zvezde nakon remija sa ekipom Mladosti u revanšu polufinala Kupa Srbije. U razgovoru za TV Arena Sport Vladan Milojević je priznao da utakmica nije trebalo da se...

Nastavak na Sportske.net...

Zvezda - Neka čeka Partizan, ''treća zvezdica'' ima prednost!

Izvor: Sportske.net, 16.Maj.2019, 11:00

Pre duela sa Partizanom u borbi za drugi trofej, Zvezda ima još jedan važan posao da obavi...Crvena zvezda je juče uspešno završila posao u Lučanima, izborila je plasman u finale Kupa, iako je Mladost po broju propuštenih prilika pokazala da je malo nedostajalo da napravi neočekivane probleme...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.