Zvezda - Neka čeka Partizan, treća zvezdica ima prednost!

Izvor: Sportske.net, 16.Maj.2019, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Neka čeka Partizan, ''treća zvezdica'' ima prednost!

Pre duela sa Partizanom u borbi za drugi trofej, Zvezda ima još jedan važan posao da obavi.

Crvena zvezda je juče uspešno završila posao u Lučanima, izborila je plasman u finale Kupa, iako je Mladost po broju propuštenih prilika pokazala da je malo nedostajalo da napravi neočekivane probleme velikom favoritu.

Na kraju, 0:0, sasvim dovoljno Zvezdi posle beogradskih 4:1, a ulugu junaka jučerašnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << utakmice imao je Zvezdin golman Milan Borjan, na šta navijači crveno-belih nisu navikli kada je domaća scena u pitanju.

''Bilo je dosta posla za mene, ali uspeo sam da budem fokusiran do samog kraja i da sačuvam našu mrežu.







I pored dosta šansi na obe strane nije bilo mnogo neizvesnosti, zbog ubedljive pobede iz Beograda.







Sada čekamo da saznamo ime rival u finalu i nastavićemo sa pripremom za poslednju utakmicu u ovoj sezoni i, svi se nadamo, novi trofej'', izjavio je Borjan.

Rival u finalu biće im ekipa Partizana koja je sinoć eliminisala niški Radnički, ali pre pripreme za taj duel, Crvena zvezda će u nedelju najpre svečano proslaviti osvojenu šampionsku titulu i dodati ''treću zvezdicu'' na grbu pre utakmice protiv Napretka, u nedelju od 18 sati na ''Marakani''.

''Pozivam naše navijače da u što većem broju dođu u nedelju. Izuzetno uspešna sezona je za nama i sada je došlo vreme da zajedno proslavimo.







Naporno smo radili cele sezone i čekali ovaj trenutak.







Znam da će naši navijači napraviti sjajnu atmosferu, pravi šampionsku, tako da sa nestrpljenjem očekujemo nedelju'', istakao je Borjan.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.