Zvezda: Umesto slavlja - prikupljanje pomoći za ugrožene

Izvor: RTS, 22.Maj.2014, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda: Umesto slavlja - prikupljanje pomoći za ugrožene

Od planirane spektakularne proslave titule na Marakani ipak neće biti ništa. Plan je promenjen zbog katastrofalnih poplava koje su pogodile Srbiju, pa su ljudi iz Zvezde odlučili da meč protiv OFK Beograda ne bude slavljenički nego humanitarni.

Ma Marakani je sve bilo spremno - šampionski autobus, padobranci, vatromet... Međutim, spektakularne proslave osvajanja titule neće biti zbog nesreće koja je pogodila Srbiju.

"Umesto trubača, padobranaca, vatrometa i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << šampionske parade ulicama Beograda u autobusu sa otvorenim krovom, sakupljaće se humanitarna pomoć, a da li na ulazima na stadion ili na neki drugi način, nije još poznato", saznaje portal Mondo.

Crveno-belima je neophodna pobeda u nedeljnom duelu sa OFK Beogradom kako bi ozvaničili 26. titulu u klupskoj istoriji.

Čelnici crveno-belih jednoglasno su se složili oko toga da ova titula, iako u neku ruku istorijska, bude proslavljena tiho i dostojanstveno, a tu inicijativu podržali su i igrači i navijači.

Ulaz na stadion, kada meč konačno bude zakazan, i dalje će biti besplatan, ali će navijači ostavljati dobrovoljni prilog. O načinu prikupljanja novca svi će biti obavešteni na vreme.

Meč između Crvene zvezde i OFK Beograda najverovatnije će biti odigran u nedelju od 17 časova na Marakani.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.