Zvezda: Određivanje domaćinstva F4 je sprdnja, ovo je privatna Lorbekova liga!

Izvor: Blic, 13.Mar.2013, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda: Određivanje domaćinstva F4 je sprdnja, ovo je privatna Lorbekova liga!

Povodom informacija koje su se u medijima pojavile vezane za organizaciju i domaćinstvo Fajnal fora ABA lige, oglasio se direktor KK Crvena zvezda Telekom Davor Ristović.

"Ovo je novi skandal rukovodilaca Lige, jer je neozbiljno da gospodin Bilić potvrđuje da su Laktaši mesto odigravanja Fajnal-fora, a da to demantuje gospodin Lisac. Čak i predsednik Igokee nije upoznat sa tim, a Radovan Lorbek koji je ovlašćen >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << po propozicijama o svemu tome ćuti. Neodgovorno je i neozbiljno da neko na ovaj način određuje mesto Fajnal fora, a da pri tome gospodin Lorbek od 6. marta do danas nije obezbedio klubovima kopiju sporazuma između Evrolige i ABA lige. Očigledno Lorbeku nije jasno da su mu propozicije pale, a sad su mu još dodatno izgubile na validnosti, jer je probijen i rok za određivanje mesta odigravaja Fajnal fora koji je po propozicijama bio najkasnije 1. mart", rekao je Ristović dodajući da svakog dana pokušava da ga dobije ali bezuspešno.

Ristović je naglasio i da Lorbek svojim komentarima nastavlja da dezavuiše celu Ligu.

"O mestu odigravanja Fajnal fora možemo da odlučujemo tek nakon uvida u sporazum i jasnog prevoda i tumačenja svega što je tamo dogovoreno, a ne na osnovu manipulacija koje Lorbek svakodnevno iznosi u javnost. U protivnom regularnost Lige će biti totalno srušena i onda bi bilo najbolje da Ligu nismo ni igrali nego da smo prepustili Lorbeku da kaže ko će da igra Evroligu što bi bila još jedna potvrda da ovo nije liga klubova nego privatna liga Lorbeka koji se stalno poziva na Bord ABA lige i nekakve njegove usmene konsultacije", istakao je Ristović.

Direktor crveno-belih posebno je želeo da naglasi da se očekuje da se konačno razjasni sporazum između Evrolige i ABA lige.

"Tek nakon toga, jer su ionako svi rokovi iz propozicija probijeni, napravi dogovor oko mesta odigravanja Fajnal fora ABA lige. Iz tog razloga još jednom zahtevamo od gospodina Lorbeka da svim klubovima dostavi potpisan i overen sporazum", zaključio je Ristović, stoji na zvaničnom sajtu KK Crvena zvezda.

Povezane vesti: Fajnal for ABA lige od 25. do 27. aprila, organizator nepoznat

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ristović: Novi skandal ABA

Izvor: B92, 13.Mar.2013

Nakon što su različiti čelnici ABA lige tokom dana potvrđivali i demantovali da će Laktaši biti domaćin Fajnal fora, oglasila se i Crvena zvezda Telekom...Direktor kluba Davor Ristović smatra da je to novi skandal čelnika lige, nakon nejasnoća u vezi sa plasmanom u Evroligu, a da će o svemu...

Nastavak na B92...

KK Crvena zvezda: "Neozbiljno i skandalozno!"

Izvor: Sportske.net, 13.Mar.2013

U svetlu novih informacija koje su se pojavile u medijima povodom organizacije i domaćinstva fajnal-fora regionalnog takmičenja, oglasio se i direktor KK Crvena zvezda Telekom, Davor Ristović.

Nastavak na Sportske.net...

Zvezda: Regularnost ABA lige ozbiljno narušena

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Mar.2013

Direktor Crvene zvezde Telekom, Davor Ristović rekao je za klupski sajt da je skandal to što je komesar za takmičenje Jadranske lige Josip Bilić kazao da će Laktaši organizovati završni turnir, dok generalni menadžer Roman Lisac tvrdi suprotno:. – Ovo je novi skandal rukovodilaca lige, jer...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.