Zverev u četvrtfinalu Rolan Garosa

Izvor: Beta, 29.Maj.2022, 19:58

Zverev u četvrtfinalu Rolan Garosa

Nemački teniser Aleksandar Zverev plasirao se danas u četvrtfinale Rolan Garosa u Parizu, pošto je pobedio 131. tenisera sveta Bernabea Sapatu Miralesa posle tri seta, 7:6, 7:5, 6:3.Treći teniser sveta pobedio je posle dva sata i 48 minuta.U prvom setu teniseri su napravili po dva brejka i odigran je taj-brejk koji je Zverev dobio sa 13:11.Španac je dobro počeo drugi set, poveo je sa 4:2, Zverev je vratio brejk u osmom gemu i izjednačio na 4:4, a zatim je u 12. gemu ponovo oduzeo servis protivniku i osvojio drugi set.U trećem setu teniseri su napravili pet brejkova, od čega Zverev tri, što mu je donelo četvrti plasman u četvrtfinale na Rolan Garosu.On će igrati protiv boljeg iz duela Španca Karlosa Alkarasa i Rusa Karena Hačanova.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zverev u četvrtfinalu Rolan Garosa

Izvor: Danas, 29.Maj.2022

Nemački teniser Aleksandar Zverev plasirao se danas u četvrtfinale Rolan Garosa u Parizu, pošto je pobedio 131. tenisera sveta Bernabea Sapatu Miralesa posle tri seta, 7:6, 7:5, 6:3.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.