Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Nov.2018, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zverev bolji od Čilića u dva taj-brejka

Nemački teniser Aleksander Zverev pobedio je danas Hrvata Marina Čilića sa 7:6, 7:6, u prvom kolu završnog mastersa u Londonu.

Zverev je prvi trijumf u grupi "Guga Kuerten" upisao posle dva sata i devet minuta igre. Nemački teniser je tako upisao i šestu uzastopnu pobedu protiv Čilića.

Čilić je bolje počeo meč, poveo je sa 3:0 i >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << sa 5:2, ali je Zverev uspeo da vrati brejk u devetom gemu i odvede set u taj-brejk koji je dobio sa 7:5.

I u drugom setu Čilić je prvi oduzeo servis protivniku, u sedmom gemu, ali je Nemac odmah u sledećem uzvratio na isti način. Zverev je u desetom gemu propustio jednu meč loptu, ali je ponovo uspeo da izađe kao pobednik u novom taj-brejku koji je dobio sa ubedljivih 7:1.

U drugom meču ove grupe kasnije večeras se sastaju Novak Đoković i Džon Izner.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.