Zvanično, predstavljen Andrea Trinkijeri: Došao sam u jedan od najvećih klubova na svetu!

Izvor: Sportske.net, 15.Jul.2020, 11:41

Zvanično, predstavljen Andrea Trinkijeri: "Došao sam u jedan od najvećih klubova na svetu!"

Tim iz Bavarske dobio zvučno ime na klupi.

Doskorašnji trener Partizana Andrea Trinkijeri danas je i zvanično postao trener Bajerna.

Italijan je početkom meseca raskinuo saradnju sa beogradskim timom, pa je od tada figurirao kao novi trener minhenskog kluba.

"Zaista sam srećan i ponosan što sam deo Bajerna, jednog od najvećih svetskih klubova. Zbog tradicije klub zaslužuje da bude uspešan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na najvišem nivou. Ne želim reći velike reči, jer ko obeća puno daje malo. Pred nama je puno posla, ali da budem iskren, ovo je savršen izazov", rekao je Trinkijeri po potpisu ugovora.

Ovo neće biti prvi put da Italijan vodi neki nemački tim, četiri godine (2014-2018) predvodio je Bamberg sa kojim je osvojio tri šampionske titule.

Partizan je predvodio od novembra 2018. do 2. jula ove godine.

👋 WELCOME IN MUNICH, ANDREA!

Andrea Trinchieri ist neuer #FCBB Head Coach!

🔗 Mehr dazu auf unserer Website: https://t.co/W4tqrirNpf#FCBB2021 #Trinchieri #WelcomeAndrea pic.twitter.com/lnzFAKbjIe

— FC Bayern Basketball (@fcb_basketball) July 15, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Trinkijeri: "Došao sam u jedan od najvećih klubova na svetu", ali na koji je sport mislio?

Izvor: Sportske.net, 15.Jul.2020

Tim iz Bavarske dobio zvučno ime na klupi...Doskorašnji trener Partizana Andrea Trinkijeri danas je i zvanično postao trener Bajerna...Italijan je početkom meseca raskinuo saradnju sa beogradskim timom, pa je od tada figurirao kao novi trener minhenskog kluba..."Zaista sam srećan i ponosan što...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.