Izvor: RTS, 15.Jul.2020, 11:14

Trinkijeri i zvanično novi trener Bajerna

Italijanski košarkaški stručnjak Andrea Trinkijeri i zvanično je predstavljen kao novi trener minhenskog Bajerna.
Biće to povratak Italijana u nemačku košarku, pošto je od 2014. do 2018. godine vodio Bamberg, sa kojim je osvojio tri šampionske titule.

"Srećan sam i ponosan što sam deo jednog od najvećih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sportskih klubova na svetu. Tamo je tradicija da se bude uspešan na najvišem nivou. Ne želim reći velike reči, jer ko obeća puno daje malo. Pred nama je puno posla, ali da budem iskren, ovo je savršen izazov", rekao je novi trener tima iz Minhena.
Italijanski stručnjak je 20 meseci proveo na klupi crno-belih i za to vreme osvojio dva Kupa Radivoja Koraća i jedan ABA Superkup.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trinkijeri zvanično u Bajernu

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Jul.2020

Doskorašnji trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri novi je trener Bajerna iz Minhena, potvrdio je danas taj nemački klub..."Zaista sam srećan i ponosan što ću biti deo Bajerna, jednog od najvećih klubova na svetu. Ovde je tradicija da budete uspešni i da igrate na visokom nivou", rekao...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.