Miško radi punom parom, ozvaničen novi transfer, čestitka i iz Bajerna! (foto)

Izvor: Sportske.net, 15.Jul.2020, 19:52

Miško radi punom parom, ozvaničen novi transfer, čestitka i iz Bajerna! (foto)

Stigla zvanična potvrda.

Bivši trener Budućnosti Igor Jovović karijeru nastavlja u nemačkom Bonu.

Ovaj transfer večeras je potvrdio menadžer Miško Ražnatović na svom Tviter nalogu.

Jovović je trenersku karijeru počeo u Budućnosti najpre kao pomoćnik Dejanu Radonjiću, a onda je od 2013. do 2015. samostalno vodio podgoričku ekipu.

Potom je pažnju na sebe skrenuo u Nemačkoj, gde je od 2016. do 2018. vodio Miteldojčer i uveo ga u Bundesligu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Onda je otišao u poljsku Zjelonu Goru, a prošle sezone je bio pomoćni trener u Bajernu, prvo Dejanu Radonjiću, a onda i Oliveru Kostiću.

Zato i ne čudi što mu je na novom angažmanu večeras čestitao i Bajern, čiju će ekipu od sledeće sezone voditi Andrea Trinkijeri.

-

-

Igor Jovovic moved from Bayern Munich to the position of Telekom Baskets Bonn head coach!#BeoBasket

— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) July 15, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bivši trener Budućnosti i asistent Dejana Radonjića ima novi posao

Izvor: B92, 16.Jul.2020, 10:42

Crnogorski stručnjak Igor Jovović novi je trener nemačkog Bona...Jovović je prošle sezone radio kao pomoćni trener Bajerna...Bio je pomoćnik Dejanu Radonjiću, a posle njegovog odlaska ostao je u timu iz Minhena do kraja sezone...Trenersku karijeru započeo je sa samo 25 godine 2007. godine kao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.