Zvanično, potpisao Miha!

Izvor: Sportske.net, 17.Jun.2020, 14:19

Zvanično, potpisao Miha!

Stigla potvrda kluba.

Bolonja je danas potvrdila da je produžila saradnju sa trenerom Sinišom Mihajlovićem.

Srpski stručnjak je potpisao novi ugovor koji traje do leta 2023. godine, prethodni je važio godinu dana manje.

Uprava je insistirala na dogovoru sa Mihajlovićem koji je odlično vodio tim koji je prvo sačuvao u Seriji A, potom i zauzeo 10. mesto pred nastavak aktuelne sezone.

Trener italijanske ekipe se u potpunosti oporavio od leukemije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << redovno trenira i prema sopstvenim rečima, oseća se sjajno.

Mihajlović je u karijeri bio trener Katanije, Sampdorije, Torina, Milana, lisabonskog Sportinga i selektor reprezentacije Srbije.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvanično - Miha potpisao pred Juve!

Izvor: Sportske.net, 17.Jun.2020

Sjajne vesti za srpskog stručnjaka....Sjajne vesti za Sinišu Mihajlovića, srpski stručnjak se oporavlja, juče je rekao da je na putu da pobedi bolest, da se oseća dobro, da ponovo radi u teretani, i da je izgleda presađivanje koštane srži uspelo...Srbin će sedeti na klupi Bolonje u ponedeljak...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.