Zvanično - Miha potpisao pred Juve!

Izvor: Sportske.net, 17.Jun.2020, 16:28

Zvanično - Miha potpisao pred Juve!

Sjajne vesti za srpskog stručnjaka...

Sjajne vesti za Sinišu Mihajlovića, srpski stručnjak se oporavlja, juče je rekao da je na putu da pobedi bolest, da se oseća dobro, da ponovo radi u teretani, i da je izgleda presađivanje koštane srži uspelo.

Srbin će sedeti na klupi Bolonje u ponedeljak protiv Juventusa, a Miha je danas i stavio potpis na novi ugovor.

Naime, on je produžio ugovor na još dve godine, pa će do 2023. sedeti na klupi Bolonje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Podsetimo, spasao ih je kada je preuzeo već otpisani tim u prvenstvu u januaru 2019. zatim se razboleo, ali je bio inspiracija za svoje igrače, vodio ih iz bolnice i od kuće, Bolonja je u sredini, devet bodova iznad zone ispadanja, ali Mihajlović želi više, plasman u Evropu naredne sezone.

Srpski stručnjak, od kada je seo na klupu kluba iz Emilije ima 23 pobede, 26 remija i 18 poraza, što je sjajan učinak.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.