Zvanično, Žoao Feliks je Zlatni dečak! (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2019, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično, Žoao Feliks je "Zlatni dečak"! (foto)

Portugalac pobedio jaku konkurenciju.

Tinejdžer kojeg je Atletiko Madrid doveo iz Benfike je i zvanično osvojio jednu od najprestižnijih nagrada.

Portugalac je koštao 120 miliona evra, posle privikavanja i manje povrede koje je doživeo na početku sezone nastavlja da sa odličnim partijama.

Zabeležio je tri gola na trinaest utakmica, danas se može pohvaliti kako je pobedio igrače poput Džejdona Sanča, Matijsa De Lihta, Halanda, Zaniola, ali i našeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Joveljića.

Bez sumnje, najbolji u generaciji - Žoao Feliks!

Joao Felix is the 2019 Golden Boy winner! 🤩

Congratulations, @joaofelix70 👏 pic.twitter.com/8RblbCXkwj

— Goal (@goal) November 27, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

JOVELJIĆ BIO U KONKURENCIJI: Novi “Zlatni dečak” je naslednik Kristijana Ronalda

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2019, 01:48

Zvanična odluka...Fudbaler madridskog Atletika Žoao Feliks dobitnik je nagrade “Zlatni dečak” za 2019. godinu. Portugalac je letos stigao u Madrid iz Benfike za 120 miliona evra...Žoao Feliks je pobedio u konkurenciji Džejdona Sanča, Matijsa De Lihta, Nikola Zaniola, a među nominovanima je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.