Izvor: MozzartSport.com, 12.Avg.2020, 12:27

Zvanično: Viljareal overio prvi potpis iz Valensije, čekaju se još dva

Stigao Fransis Kokelan

Fransis Kokelan je definitivno novi fudbaler Viljareala, objavljeno je na zvaničnom sajtu kluba sa Madrigala!

Posle jučerašnjih najava da je stigao u komšiluk na lekarske preglede, francuski vezista je zaista u utorak ujutru prošao sve potrebne testove, posle čega je stavio paraf na četvorogodišnji ugovor. Žuta podmornica je na insistiranje Unaja Emerija platila Kokelana Valensiji 8.500.000 evra, od čega će 6.500.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << evra biti fiksni deo, a 2.000.000 evra doći će kroz bonuse.

Kokelan sa Mestalje odlazi kao jedan od važnijih igrača, uprkos tome što je tokom vremena u Valensiji pretrpeo pucanje Ahilove tetive. Ipak, imao je veliku ulogu u plasmanu Valensije u Ligu šampiona i osvajanje nacionalnog kupa. Odlazak Marselina Torala uticao je dosta da se njegova uloga promeni, ali je i dalje bio glavni čovek svlačionice u francuskom klanu koji su činili još Kondogbija, Dijakabi i Gameiro.

Kokelan će po svemu sudeći biti prvi od dva pojačanja u veznom redu iz Valensije, pošto se sada čeka transfer Danija Pareha. Unaj Emeri je Kokelana i Pereha video kao dvojicu nosilaca igre u veznom redu, čime će praktično da se nadoknade odlasci Santija Kazorle i Anguise. Parehov transfer mogao bi da bude vredan u rasponu od 5.000.000 do 10.000.000 evra.

Ali, to nije sve. Kako je nedavno objavljeno, Viljareal ima otvorene pregovore i za dovođenje štopera Gabrijela Pauliste, a u igri je obeštećenje od 8.000.000 evra.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvanično - Dvojac sa "Mestalje" u "Žutoj podmornici" za "siću"! (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2020

Sjajan potez kluba sa "Madrigala"!..Sada je i zvanično, Viljareal je doveo dvojac iz Valensije...Naime, novi igrači "Žute podmornice" su Fransis Kokelan i Dani Pareho, a prema pisanju brojnih medija Viljareal je za usluge dvojice veznih igrača platio "Slepim miševima" svega 13 miliona evra!..Navodi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.