Izvor: MozzartSport.com, 10.Jun.2021, 11:00

Zvanično: Srđan Plavšić u Slaviji - iz biblioteke u redove najvećeg rivala

Transfer koji će izazvati potrese u Češkoj

Posle četiri godine u Sparti Prag, Srđan Plavšić prelazi u redove ljutog gradskog rivala Slavije.

Iako je demantovao takav potez, bivši fudbaler Crvene zvezde ovog četvrtka atraktivnim videom zvanično je predstavljen kao novi fudbaler češkog šampiona.

A post shared by SK Slavia Praha (@slaviapraha)

Sama najava da bi Plavšić posle odbijanja da produži ugovor sa Spartom mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Slaviju izazvala je buru u Češkoj, što je dovelo i do burne reakcije doskorašnjih saigrača koji su mu precrtali ime u svlačionici. Iako je žustrom objavom na svom Instagram profilu demantovao da će pojačati konkurenciju u redovima učesnika osmine finala Lige Evrope, krilni napadač iz Srbije se izgleda predomislio.

"Došao sam u Slaviju da bih bio uspešan. Da bih osvojio što više trofeja. Moj san je da igram Ligu šampiona. Pružiću maksimum na treninzima, uvek dajem 100 odsto svojih mogućnosti", poručio je Plavšić u prvom obraćanju navijačima Slavije.

Videćemo kako će ga oni prihvatiti, sigurno je da će pristalicama Sparte u gradskim derbijima Praga biti meta broj jedan za uvrede.

Pre dolaska u Češku iz Crvene zvezde, 2017. za 1.300.00 evra, Srđan Plavšić je nosio dres subotičkog Spartaka i ČSK Čelareva.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.