Zvanično - Real doveo napadača! (foto)

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2018, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Real doveo napadača! (foto)

Da li će navijači biti zadovoljni?

Real Madrid je poprilično tih u ovom prelaznom roku, netipično za ovaj klub, a navijači nisu mogli da dočekaju da vide ko će stići u njihov omiljeni tim.

Mnogi su se povezivali sa kraljevskim klubom, ali na kraju je Perez odlučio da vrati igrača koji je do prošle godine bio član ovog tima.

Sada već bivši napadač Liona, Marijano je zvanično novi-stari napadač Reala iz Madrida. Pominje se cifra od 30 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << evra, plus tri miliona eventualni bonusi, ali kako je Real imao 35% od naredne prodaje, kraljevski klub će to iskoristiti kako bi umanjio transfer Marijana.

Na kraju će Marijano verovatno koštati Real oko 22 miliona evra, a pre godinu dana su ga prodali za 8 miliona evra, da li je stvarno toliko napredovao ili je jednostavno Real priznao svoju grešku i relativno skupo je platio?

Takođe, ukoliko napadač ikada napusti Real, Lion će dobiti 15% od naredne prodaje.

Naime, dvadesetpetogodišnji napadač je prošao omladinsku školu kraljevskog kluba, za prvi tim je odigrao 14 utakmica u svim takmičenjima, dok nije prodat francuskom Lionu, gde je u prošloj sezoni odigrao 37 ligaških utakmica i postigao 18 golova.

Sevilja je takođe bila zainteresovana za ovog napadača, ali je Real iskoristio opciju preče kupovine, koja je postojala u njegovom ugovoru.

Novi napadač Reala će biti prezentovan 31. avgusta, poslednjeg dana prelaznog roka, a pominje se da bi mogao da potpiše petogodišnji ugovor.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sevilja dovodi igrača koji ih je uništio prošle godine u Ligi šampiona!?

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2018, 13:34

Prelazni rok u Španiji traje još sutra, a Sevilja ima spremno pojačanje za poslednji dan prelaznog roka...Kako prenosi "Mundo Deportivo", Sevilja će poslednjeg dana prelaznog roka dovesti Kvinsija Promesa, igrača Spartaka iz Moskve...Promes je poslednje četiri sezone proveo u Rusiji i izrastao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.