Sevilja dovodi igrača koji ih je uništio prošle godine u Ligi šampiona!?

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2018, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sevilja dovodi igrača koji ih je uništio prošle godine u Ligi šampiona!?

Prelazni rok u Španiji traje još sutra, a Sevilja ima spremno pojačanje za poslednji dan prelaznog roka.

Kako prenosi "Mundo Deportivo", Sevilja će poslednjeg dana prelaznog roka dovesti Kvinsija Promesa, igrača Spartaka iz Moskve.

Promes je poslednje četiri sezone proveo u Rusiji i izrastao je u jednog od najboljih igrača ove lige, pa je sada vreme da pokuša da zaigra u jačoj ligi.

Dvadesetšestogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << krilni napadač se povezivao sa mnogim klubovima u ovom prelaznom roku, ali će na kraju završiti u La Ligi. Prošle sezone je bilo predviđeno da potpiše za Sautempton, ali je dogovor propao u poslednjem trenutku.

Sevilja je zapazila ovog Holanđanina kada su se sastali Sevilja i Spartak u grupnoj fazi Lige šampiona, a Spartak je tako iznenađujuće pobedio sa 5:1. Holanđanin je imao direktan uticaj u postizanju 4 gola (2 gola, 2 asistencije), a sada će očigledno nositi dres kluba protiv koga je odigrao verovatno najbolju utakmicu u karijeri. Interesantno je da je "WhoScored" dao Promesu "čistu desetku" za ovaj nastup u Ligi šampiona.

Kvinsi Promes će potpisati četvorogodišnji ugovor, a pretpostavlja se da će španski klub platiti 21 milion evra za ovog igrača.

Pored Promesa, Sevilja pokušava da dovede i Portua iz Đirone, nemaju još puno vremena.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Juventus ima metu za januar

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2018

Aktuelni šampion Italije ne želi da se zaustavi, pokušava dodatno da pojača tim...Nedavno je završen prelazni rok u Italiji, a Juventus je definitivno odradio savšen posao u tom periodu. Doveli su fantastične igrače, među kojima je i Ronaldo iz Reala, zadržali najbitnije igrače, pa sada kreću...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.