Zvanično - Prvak sveta napustio Rim i preselio se u Istanbul!

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2019, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Prvak sveta napustio Rim i preselio se u Istanbul!

Sve je potvrđeno i na sajtu kluba.

Stiven Nzonzi je nakon jedne sezone napustio redove Rome.

Francuski reprezentativac, koji je bio deo selekcije "Trikolora" koja se u Rusiji popela na krov sveta, nije uspeo da se snađe u Italiji, iako je u redove "Vučice" stigao na insistiranje tadašnjeg sportskog direktora Monćija.

Sada se seli u Istanbul, gde će naredne sezone nastupati za aktulenog tamošnjeg šampiona Galatasaraj, na jednogodišnjoj pozajmici iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Rima.

Nije to sve, Galatasaraj će moći da produži pozajmicu na još godinu dana za pola miliona evra, a imaće i pravo da otkupe njegov ugovor od Rome za 16 miliona evra do 30. juna 2020. godine, ili za 13 miliona do juna 2021. godine.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Roma odhanula, Nzonzi otišao u Tursku

Izvor: MozzartSport.com, 16.Avg.2019

Samo godinu dana posle popmpeznog transfera iz Sevilje, Roma je odhanula što se rešila Stivena Nzonzija. Francuski vezista je danas prešao u Galatasaraj na pozajmicu do kraja sezone. Ako bude želeo narednog leta da otkupi Nzonzija, turski velikan će morati da isplati 16.000.000 evra. Ako Galatasaraj...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.