Zvanično - Prva Barsina kupovina ovog leta!

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2017, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Prva Barsina kupovina ovog leta!

On nije imao kuda, ali klub je insistirao...

Đerar Delofeu se vratio u Barselonu.

Kako se saznaje, ne sa oduševljenjem, jer mladi španski reprezentativac ne veruje da će dobiti šansu.

Ali, Barsa je aktivirala klauzulu, otkupila ga od Evertona za 12 miliona evra. Prošlu sezonu je proveo u Milanu, igrao odlično, porasla mu je cena, želeo je da ostane u klubu, ili čak da se preseli u Juventus, ali nije mogao protiv klauzule.

Kako su pisali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << španski mediji, on je saigračima u mladoj reprezentaciji rekao da ne namerava da ostane u Barseloni i gubi vreme jer je siguran da će malo igrati.

Ali, Barsa će ga preprodati, mada je teško verovati da će Milan ili Juventus platiti 25 miliona evra za Delofeua, koji je bio na pozajmicama u Sevilji i Evertonu, a "Karamele" su ga otkupile.

Kako rekosmo proigrao je proletos u Milanu, a za Barsin seniorski tim je odigrao samo dva meča. Aktiviranjem klauzule sada je vezan za Katalonce do 2019. godine.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Javila se i Barsa: Deluofeu je naš do 2019!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jun.2017

Izvisio Milan, Everton zaradio 6.000.000 evra, u opticaju preprodaja..Evo i Barselone. Kako se to obično konstatuje u ovakvim prilikama, Katalonci su odblokirali prealzni rok. Njihovo prvo pojačanje ovog leta je - Đerar Deluofeu!..Viceprvak Španije je danas potvrdio da je iskoristio opciju iz ugovora...

Nastavak na MozzartSport.com...

Deulofeu se vraća u Barselonu

Izvor: RTS, 30.Jun.2017

Fudbaler Đerar Deulofeu vratiće se u Barselonu iz Evertona, saopštio je taj španski klub. . .Deulofeu, koji igra na poziciji desnog krila, potpisao je za Everton u junu 2015. godine pod uslovom da Barselona može da ga...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.