Potvrđen transfer: Barsa dovela prvo veliko pojačanje u letnjem prelaznom roku! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Jun.2017, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđen transfer: Barsa dovela prvo veliko pojačanje u letnjem prelaznom roku! (VIDEO)

Foto: Guliver/David Ramos/Getty Images

Barselona je dovela prvo veliko pojačanje u ovom prelaznom roku, pošto je iskoristila otkupnu klauzulu za svog nekadašnjeg igrača Đerara Delofeua, koji je prethodne sezone briljirao u dresu Milana.

Klub sa Nou Kampa je Delofeua platio 12 miliona evra, koliko je iznosila klauzula.

Delofeu je inače ponikao u Barseloni u čuvenoj La Masiji, ali nije dobio pravu priliku u prvom timu, pa ga je Barsa slala na pozajmice od 2013. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << godine, pa je on igrao u Evertonu, Sevilji, i na kraju Milanu, nakon čega je Barsa odlučila da ga vrati.

Delofeu je napustio Barsu pre dva leta za 6 miliona evra, kad aje prešao u Everton, ali su se Katalonci osigurali serijom klauzula u ugovoru, uključujući i ovu koju su iskoristili da ga otkupe za duplo veći novac ukoliko to požele do 30. juna ove godine.

Ugovor Delofeua će trajati do kraja 2019. gpodine. Sjajne igre u Milanu naterale su selektora Španije da ga stavi na spisak reprezentativaca, a on je trenutno i kapiten mlade reprezentacije koja igra finale Evropskog prvenstva u Poljskoj protiv Nemačke.

On je drugo pojačanje Barse ovog leta, pošto je prethodno dovela defanzivca Marlona Santosa na pozajmicu iz Fluminensea.

Pogledajte i poteze Delofeua iz prethodne sezone:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvo pojačanje Barse - njen bivši igrač

Izvor: Mondo, 30.Jun.2017

Đerar Deulofeu vraća se na Nou Kamp...Foto: Guliver/Getty Images/David Ramos..Katalonci vraćaju svog đaka!..Barselona je odlučila da aktivira povratnu otkupnu klauzulu za mladog reprezentativca Španije Đerara Deulofeua, koji je proteklu sezonu proveo na pozajmici iz Evertona - u Milanu...Perspektivni, ...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.