Zvanično, Napoli doveo Grka sa Olimpika! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2019, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično, Napoli doveo Grka sa Olimpika! (video)

Kakav će tandem imati Anćeloti na raspolaganju.

Krčkalo se već neko vreme, večeras je ozvaničeno.

Manolas je novi igrač kluba iz Napulja, Anćelotijev tim je pobedio veliku konkurenciju kako bi Kulibaliju osigurali odličnog partnera u odbrani.

Kalčomerkato i Skaj Sport tvrde da će Grk stići podno Vezuva za sumu od 36 miliona evra, dok će u drugom smeru krenuti Diavara za dvadeset miliona evra, trenutno se završava papirologija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Kostas Manolas će tako posle pet sezona napustiti Rim, prošle sezone je nastupio na 27 utakmica gde je postigao jedan gol.

"Vučica" je prošlu sezonu završila Seriju A na poziciji broj šest, dok je Napoli već par sezona glavni rival Juventusa u trci za Skudetom.

Kostas Manolas has completed a move to Napoli.

Ciao Kostas, thank you for your five years of service! 👋 pic.twitter.com/YOG7L0Hkke

— AS Roma English (@ASRomaEN) June 30, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.