Karamelama se usladilo, ponovo kupuju u Barseloni?

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2019, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Karamelama" se usladilo, ponovo kupuju u Barseloni?

Tim sa "Gudison Parka" ima veoma uspešnu saradnju sa katalonskim velikanom.

Već je ranije ozvaničen transfer Andree Gomeša iz Barselone u redove premijerligaša, Portugalac je prethodnu sezonu odigrao upravo u redovima tima iz Liverpula.

Njegove partije su uverile čelnike "Karamela" da im bivši igrač Valensije treba za stalno i isplatili sumu od oko 25 miliona evra za njegov odlazak sa "Nou Kampa".

Sada je blizu i završetak drugog posla u režiji dva >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kluba.

Prema pisanju engleskih medija, Everton je blizu postizanja dogovora sa Barsom oko transfera Malkoma.

Šampion Španije traži 36 miliona evra, "Karamele" pokušavaju da spuste na trideset miliona, izvesno je da će dva kluba uskoro postići dogovor.

Brazilac nije bio u planovima Valverdea, zabeležio je svega petnaest utakmica u Primeri.

Na "Kamp Nou" je stigao prošle sezone iz redova Bordoa za sumu od oko 40 miliona evra, Katalonci će zbog neuspešne sezone svog veznjaka morati da posluju sa gubitkom ukoliko se odluče na prodaju.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvanično, Napoli doveo Grka sa Olimpika! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2019

Kakav će tandem imati Anćeloti na raspolaganju...Krčkalo se već neko vreme, večeras je ozvaničeno...Manolas je novi igrač kluba iz Napulja, Anćelotijev tim je pobedio veliku konkurenciju kako bi Kulibaliju osigurali odličnog partnera u odbrani...Kalčomerkato i Skaj Sport tvrde da će Grk stići...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.