Zvanično - Gruji ispunjena želja! (foto)

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2019, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Gruji ispunjena želja! (foto)

Odlučeno je gde će srpski vezista igrati naredne sezone.

Marko Grujić je minule sezone igrao u dresu berlinske Herte, ostavio je sjajan utisak, ali nije uspeo da ubedi Jirgena Klopa da zaslužuje veću šansu u Liverpulu.

Nemac veruje da Grujić ima veliki potencijal, ne želi da ga se odrekne, ali mu je poručio da neće igrati naredne sezone, te je nova pozajmica postala najrealnija opcija.

Ponovo se javila Herta, a sada je i ozvaničeno, Marko Grujić >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će i narednih godinu dana provesti u Berlinu.

U klubu su oduševljeni što su produžili pozajmicu, sportski direktor Pric i trener ekipe Ante Čović su o srpskom vezisti govorili u superlativima, a sam Grujić je istakao da je presrećan jer mu je ispunjena želja da se vrati u Hertu.

"Moja je bila želja da ostanem u Herti, drago mi je da se ostvarila, jedva čekam da počne nova sezona, radiću naporno i spremaću se za najveći mogući uspeh", izjavio je bivši vezista Crvene zvezde.

Grujić je u sezoni za nama upisao 22 nastupa za Hertu u Bundesligi, postigao je pet golova i upisao jednu asistenciju, ali bi statistika sasvim sigurno bila i bolja da nije bilo problema sa povredom.

Beste News - Marko #Grujic jubelt auch in der kommenden Saison in 🔵⚪! Mehr zum erneuten Leihgeschäft: https://t.co/2tkt6rw5mB #hahohe pic.twitter.com/7395Cnytuh

— Hertha BSC (@HerthaBSC) 01. јул 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

"Da igrači požele da ostanu u Surdulici što duže"

Izvor: Mondo, 01.Jul.2019

Radnik produžio ugovore sa šestoricom fudbalera...Foto: MN Press..Žele u Radniku iz Surdulice da stvore tim koji će naredne sezone uspeti da se domogne gornje polovine superligaške tabele i igranja u plej-ofu, a veruju da će im to uspeti ako sačuvaju kostur ekipe koja je prošle sezone bila deseta,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.